Zoeken naar flow mindfulness

 
flow mindfulness
 
Flow magazine Special Mindfulness Lisanne Leeft.
Lisanne / 25 september 2014 / 43 reacties. Een nieuwe Flow special dat vind ik leuk! Op het eerste gezicht werd ik niet woest enthousiast toen ik zag dat hij mindfulness als thema had maar na een kijkje in het boek nam ik hem toch mee naar huis. Ik laat je vandaag in deze blogpost een impressie zien! Mindfulness groeit hard schrijven ze op de achterkant van het boek. Dat was exact waarom ik niet zo enthousiast was toen ik het onderwerp zag er is naar mijn idee al zo veel over geschreven omdat het hip is dat ik het een beetje zat ben.
Flow Mindfulness werkboek! Eerste indruk Lisanne Leeft.
Afgelopen week kocht ik het Flow Mindfulness Werkboek. In deze video laat ik je mijn eerste indruk van dit werkboek zien! Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal! Ik kocht mijne bij Bruna voor 1295. Wat vind jij van dit Flow mindfulness werkboek? MamaOnderneemt 15 februari 2016 / 0615. Hoi Lisanne ik heb al wel een tijdje geleden de Flow Daily Life inzichtenpocket gekocht. Die vind ik echt een aanrader. Het werkboek kende ik nog niet. De sticky notes zijn erg handig.
New in Flow Mindfulness werkboek Mindjoy.
New in Flow Mindfulness werkboek. Flowmagazine het me-time magazine brengt voor de derde keer een mindfulnessboek uit. Als die hard fan van het eerste uur en mindfulness liefhebber ging ik afgelopen week op pad om het nieuwe minfulness werkboek te halen. Een boek om in te schrijven en lezen met oefeningen inzichten en natuurlijk paper goodies. Benieuwd naar dit boek en of het wat voor jou kan zijn? In het nu leven. Rust vinden in jezelf meer voelen en gewoon zijn. Dat is in een notendop mindfulness.
Flow Mindfulness werkboek! Eerste indruk YouTube.
Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Published on Feb 15 2016. Mijn eerste indruk van het Flow Magazine Mindfulness werkboek. Dit is een special van Flow Magazine. Ik geef je een snel kijkje in het boek en geef je mijn mening. Ik kocht mijne bij Bruna voor 1295. http//www.lisanneleeft.nl/ Neem ook eens een kijkje op mijn mind lifestyle blog! Post naar mij sturen? 1780 AD Den Helder. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled a suggested video will automatically play next.

Contacteer ons