Zoeken naar mindfulness doetinchem

 
mindfulness doetinchem
 
Petra Boomsma SoulFlow Yoga.
Mindfulness Doetinchem.
Pas na ontvangst van het bedrag is de reservering geldig. Vervaldatum Beveiligingscode Naam kaarthouder. Kies een betaalmethode. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Versturen van de aanmelding. Getagd met doetinchem, mindfulness. Voeg een reactie toe Annuleer.
Stad Doetinchem Mindfulness en kanker.
DOETINCHEM In het Inloophuis Oude IJssel aan de Plantenstraat 2 wordt op donderdag 8 september van 19.15 tot 21.00 uur een thema-avond gehouden over mindfulness en kanker. De avond wordt verzorgd door Thea Legeland. Legeland legt uit hoe mindfulness kan helpen om beter met de gevolgen van kanker om te gaan.
YOGA EN MINDFULNESS MIDWEEK ZOMER STILTE RETRAITE IN WILLIBRORD KLOOSTER, DOETINCHEM Erna Vonck.
Zomer midweek stilte retraite Yoga en Mindfulness. van 15 augustus 19 augustus 2016. De Yoga Mindfulness midweek zomer stilte retraite wordt gehouden in het Willibrord Klooster, Doetinchem, in de mooie groene omgeving van de Achterhoek. Een prachtig klooster, aangepast aan de eisen van deze tijd.
Het Therapiehuis Mindfulness Centrum Doetinchem Thea Legeland.
Regio Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem. Het Therapiehuis Mindfulness Centrum Doetinchem Thea Legeland. 7009 BS Doetinchem. Het Therapiehuis Mindfulness Centrum Doetinchem Thea Legeland. Acceptance Commitmentment Therapy. Stress en Burnout. Mindfulness en ACT, regressie, EFT. Mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy. Grote kaart weergeven.
Zicht op Zijn Mindfulness voor kinderen.
Zicht op Zijn heeft als doel om kinderen weer in contact te laten komen met wie ze diep van binnen zijn. Mindfulness betekent letterlijk opmerkzaamheid en gaat over aandacht. Met bewuste aandacht merken wat. Nieuwe trainingen starten op 27 januari!
Doetinchem Mindfulness, Ademhalingstechnieken en Hardlopen, Mindful Run Nederland.
Ben jij klaar voor Mindful Run? Mindful Run cursus Doetinchem. Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in Doetinchem? Vul dan het onderstaande formulier in. Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 15, uur. De cursuskosten bedragen 95, inclusief BTW.
Doetinchem Mindfulness, Ademhalingstechnieken en Hardlopen, Mindful Run Nederland.
Ben jij klaar voor Mindful Run? Mindful Run cursus Doetinchem. Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in Doetinchem? Vul dan het onderstaande formulier in. Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 15, uur. De cursuskosten bedragen 95, inclusief BTW.
Mindfulness Centrum Doetinchem mindfulness centrum doetinchem.nl.
Zowel op korte als op lange termijn is de training effectief bij vele lichamelijke en psychische klachten en draagt bij aan levensplezier en levenskunst! Met een klik op Mindfulness Centrum Doetinchem vindt u alle informatie over mindfulness trainingen en de vervolgtraining Compassievol Leven.
8 Weekse mindfulness training Nijmegen, didam, montferland, zevenaar, arnhem, duiven, doetinchem, doesburg, achterhoek.
8 Weekse mindfulness training. Nijmegen, didam, montferland, zevenaar, arnhem, duiven, doetinchem, doesburg, achterhoek. De mindfulness training is praktisch ingericht. Er is geen voorkennis vereist en het is geen praatgroep. Persoonlijke problemen staan niet centraal, al kunnen die natuurlijk aan de orde komen in het nabespreken van oefeningen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons