Op zoek naar mindfulness doetinchem?

 
mindfulness doetinchem
 
cursus-mindfulness-voor-beginners-te-doetinchem.
Zou een cursus mindfulness iets voor mij kunnen zijn? Wellicht ja, is mijn antwoord! Ter introductie wordt op maandagavond 28 september en maandagmiddag 5 oktober een gratis proefles gegeven op het Donaudal 6 te Doetinchem en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Mindfulness helpt o.a.
Zicht op Zijn Mindfulness voor kinderen.
Zicht op Zijn heeft als doel om kinderen weer in contact te laten komen met wie ze diep van binnen zijn. Mindfulness betekent letterlijk opmerkzaamheid en gaat over aandacht. Met bewuste aandacht merken wat. Nieuwe trainingen starten op 27 januari!
Legeland Therapeut Trainingen Mindfulness Th M in Doetinchem De Telefoongids.
Psychosociale Therapeuten in Doetinchem. Legeland Therapeut Trainingen Mindfulness Th M. Eigenaar van dit bedrijf? Legeland Therapeut Trainingen Mindfulness Th M in Doetinchem. add_review Ja Nee. Kruisbergseweg 82/A, 7009BS, Doetinchem. Rubriek: Psychosociale therapeuten. E-mail Legeland Therapeut Trainingen Mindfulness Th M. Schrijf als eerste een review.
YOGA EN MINDFULNESS MIDWEEK ZOMER STILTE RETRAITE IN WILLIBRORD KLOOSTER, DOETINCHEM Erna Vonck.
Zomer midweek stilte retraite Yoga en Mindfulness. van 15 augustus 19 augustus 2016. De Yoga Mindfulness midweek zomer stilte retraite wordt gehouden in het Willibrord Klooster, Doetinchem, in de mooie groene omgeving van de Achterhoek. Een prachtig klooster, aangepast aan de eisen van deze tijd.
MindfulnessAchterhoekAaltenWinterswijkGroenloEibergenDoetinchem.
Locatie 1: Kloosterdijk 4a Aalten/ net buiten Bredevoort. Deze locatie is goed te bereiken met eigen vervoer vanuit Winterswijk, Lichtenvoorde, Groenlo en Aalten en Doetinchem. Het ligt centraal in de achterhoek. Aanmelden kan via het contactformulier, dan maken we een afspraak voor een persoonlijk intake gesprek in Bredevoort op of per telefoon. We kijken dan samen of deelname mogelijk is en krijg je uitgebreide informatie. Bij deelname aan de cursus is de prijs inclusief het intake gesprek en indien wenselijk ook een evaluatiegesprek na de training. Vervolgtraining Mindfulness of Heartfulness mindfulness en vriendelijkheid, compassie.
Het Therapiehuis Mindfulness Centrum Doetinchem Thea Legeland.
Regio Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem. Het Therapiehuis Mindfulness Centrum Doetinchem Thea Legeland. 7009 BS Doetinchem. Het Therapiehuis Mindfulness Centrum Doetinchem Thea Legeland. Acceptance Commitmentment Therapy. Stress en Burnout. Mindfulness en ACT, regressie, EFT. Mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy. Grote kaart weergeven.
8 Weekse mindfulness training Nijmegen, didam, montferland, zevenaar, arnhem, duiven, doetinchem, doesburg, achterhoek.
8 Weekse mindfulness training. Nijmegen, didam, montferland, zevenaar, arnhem, duiven, doetinchem, doesburg, achterhoek. De mindfulness training is praktisch ingericht. Er is geen voorkennis vereist en het is geen praatgroep. Persoonlijke problemen staan niet centraal, al kunnen die natuurlijk aan de orde komen in het nabespreken van oefeningen.
Thea Legeland.
In 2012 vestigde ik in één pand Doetinchem Mindfulness Centrum Doetinchem samen met Het Therapiehuis. Als traininer mindfulness MBSR en MBCT begeleid ik hier trainingen mindfulness, mindfulness en eten in groepsverband en individueel. Daarnaast werk ik als therapeut in mijn praktijk met verschillende therapievormen.
Mindfulness Centrum Doetinchem mindfulness centrum doetinchem.nl.
Zowel op korte als op lange termijn is de training effectief bij vele lichamelijke en psychische klachten en draagt bij aan levensplezier en levenskunst! Met een klik op Mindfulness Centrum Doetinchem vindt u alle informatie over mindfulness trainingen en de vervolgtraining Compassievol Leven.
Mindfulness Centrum Doetinchem Startpagina Facebook.
Bij problemen rond voeding en gewicht is de speciale training Mindfulness en eten een aanrader. Voor info en aanmelding: Thea Legeland www.mindfulnesscentrumdoetinchem.nl of bel 0315-377556 of 06-12271928. Mindfulness Centrum Doetinchem biedt tevens Mindfulness voor kinderen, verzorgd door Jeanine Kappert van www.zichtopzijn.nu.
Mindfulness Doetinchem Het centrum van zijn.
Wat bieden wij? Doetinchem in de Achterhoek, een prachtige omgeving waar wij ook standaard onze Mindfulness activiteiten verzorgen. Natuur, ruimte en permanente verandering. En voor ons ook een prima omgeving om Mindfulness trainingen te geven. Benieuwd naar ons actuele aanbod?

Contacteer ons