Meer resultaten voor mindfulness groningen

 
mindfulness groningen
 
Mindful Leiderschap Mindfulness en Leiderschap.
Of met collegas die veel direct werken met klanten, cliƫnten of burgers, Mindfulness op de werkvloer. Er is ook individuele coaching mogelijk, daarin zijn de Mindfulness oefeningen de basis om te werken aan jouw persoonlijke/organisatie leerdoelen. Wat bereik ik er mee?
Navigatiemenu. De Werkschuur Mindfulness en compassie trainingen projecten. De Werkschuur loopbaanbegeleiding en coaching.
mindfulness Groningen Bij Dorien.
Bij Dorien geeft mindfulness training en coaching aan particulieren, zzp-ers en aan bedrijven. De sfeervolle mindfulness studio is gevestigd in het Bedrijven Centrum Groningen aan de Bieslookstraat 31. De ligging is direct aan de Ringweg en parkeren is gratis. Wat is mindfulness?
Centrum de Rond Groningen Mindfulness.
Over mindfullness van John Kabat Zinn wordt veel geschreven op het ogenblik. Daarnaast heeft Steven Hayes de Acceptance and Commitment Therapy ACT beschreven. Beide methoden zijn wetenschappelijke afgeleiden van de Vipassana meditatie uit het Boeddhisme. In psychotherapie worden de aandachtgerichte oefeningen ofwel meditatie met succes toegepast.
Mindfulness meditatie Fontana.
De arrangementen zijn inclusief alle maaltijden, onbeperkt toegang tot het Thermaalbad, het rustpaviljoen en alle saunafaciliteiten en lesmateriaal. Bij aankomst, na de lunch, is er een inleiding in de mindfulness en zijn de eerste meditatie oefeningen. Op de overige dagen is er in ochtend een meditatieprogramma voorafgaand door yogaoefening.
Het Instituut voor Mindfulness.
Het Instituut voor Mindfulness is een gerenommeerd opleidingsinstituut voor mindfulnesstrainers. Het begon in 2005 als eerste in Nederland met het aanbieden van een opleiding tot trainer in MBSR en MBCT, na afstemming met Saki Santorelli en Jon Kabat-Zinn, grondlegger van de mindfulness methode MBSR in Amerika.
Mindfulness Studium Generale Groningen.
En wat zijn de mogelijke toepassingen? Anne Speckens is hoogleraar psychiatrie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en verbonden aan het Han Fortmann Centrum voor mindfulness. Ze doet onderzoek naar de effecten van Mindfulness-Based Cognitive Therapy MBCT op terugkerende depressies. Vanaf 2009 geeft zij leiding aan het onderzoek, dat de naam MOMENT-onderzoek heeft gekregen. In 1995 heeft Anne Speckens de Pieter Boeke Prijs gewonnen. De Pieter Boeke Lezing wordt georganiseerd door opleidingsinstituut PPO. De lezing is vernoemd naar prof.dr. Boeke, oud-hoogleraar Klinische Psychologie aan de RUG, ter eervolle nagedachtenis. Opleidingsinstituut PPO wil met deze lezing een breder publiek kennis laten maken met de theorie en methodiek van de psychotherapie en het onderzoek daarnaar. Opleidingsinstituut PPO verzorgt de beroepsopleidingen tot gezondheidszorg GZ-psycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog meer informatie: www.ppo-opleidingen.nl. De Pieter Boeke Lezing wordt georganiseerd in samenwerking met Studium Generale Groningen en de VIP, studievereniging Psychologie Groningen.
StressWise Groningen de toegankelijke psycholoog stress burn-out enz.
Groningen ACT Training Sta in je kracht groep. Groningen Mindfulness training groep. Groningen Mindfulness Workshop: kennismaken. Groningen Mindfulness training intensive. Kies een datum of dagdeel. Mindfulness training woensdagochtend 26 juli. Mindfulness training woensdagavond 26 juli. Mindfulness training woensdagochtend 6 september.
Mindfulness meditatie Fontana.
De arrangementen zijn inclusief alle maaltijden, onbeperkt toegang tot het Thermaalbad, het rustpaviljoen en alle saunafaciliteiten en lesmateriaal. Bij aankomst, na de lunch, is er een inleiding in de mindfulness en zijn de eerste meditatie oefeningen. Op de overige dagen is er in ochtend een meditatieprogramma voorafgaand door yogaoefening.
Mindfulness aandachtstraining in Groningen en Amsterdam.
Staat je vraag niet in ons blog, dan kun je mailen! De mindfulness groepstraining MBSR. Mindfulness individuele therapie. Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland. Mindfulness vervolg-training avond. Mindfulness training tegen werk stress. De mindfulness trainers. Wat is mindfulness? Online workshop mindfulness. 1021 JE Amsterdam. 9718 JC Groningen.
Mindfulness: 17 Trainingen, Cursussen in Groningen, Tests Artikelen.
Training Mindfulness en meer intake 2 dagen Aandachtig en bewust leven en werken. Groningen, Amsterdam en 44 andere regio's.' Training Mindfulness en meer intake 2 dagen Aandachtig en bewust leven en werken Mindfulness is met aandacht en ontspanning in het.

Contacteer ons