Op zoek naar mindfulness groningen?

 
mindfulness groningen
 
StressWise Groningen de toegankelijke psycholoog stress burn-out enz.
Groningen Mindfulness training groep. Mindfulness training vrijdagochtend 8 december. Wetenschappelijk bewezen mindfulness training of aandachttraining. Meer info: data, tijden, investering. Groningen Mindfulness training groep. Mindfulness training dinsdagavond 12 december. Wetenschappelijk bewezen mindfulness training of aandachttraining. Meer info: data, tijden, investering.
Praktijk Zeinstra, Oefentherapie Mensendieck, Yoga Plus en Mindfulness Groningen.
U bent hier.: Praktijk Zeinstra, Oefentherapie Mensendieck, Yoga Plus en Mindfulness Groningen. Praktijk Zeinstra, Oefentherapie Mensendieck, Yoga Plus en Mindfulness Groningen. Adres Sibrandaheerd 114. 9737 NV Groningen. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen.
Mindfulness en Mindfulness Based Cognitive Therapy MBCT Inter Fysio.
Mindful bewegen deel 1. Binnenkort nieuwe oefeningen. Mindfulness en Mindfulness Based Cognitive Therapy MBCT. Bekkenoefeningen deel I. Bekkenoefeningen deel II. Neem contact met ons op. 9401 LA Assen. T: 050 2110966. 9743 AD Groningen. Verlengde Meeuwerderweg 5. 9723 ZM Groningen.
Groningen Mindfulness, Hardlopen, Mindful Run Nederland.
29 okt 2016 Mindful Trailrun Lemele. 30 april 2016 Mindful Trailrun Warnsborn. 16 april 2016 Mindful Woman's' Trailrun Posbank. 9 mei 2015 Mindful Trailrun Teutoburgerwald. Mindful Run cursus Groningen. Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in Groningen?
Navigatiemenu. De Werkschuur loopbaanbegeleiding en coaching.
Mindfulness Jacqueline Kleve puur onthaasten.
Uit de mindfulnesstraining van de Heelpraktijk kun je van alles halen; even stil staan bij dingen, kennismaken met mindfulness, echt aan de slag gaan met de oefeningen, inzicht krijgen in hoe dingen gaan door de oefeningen te bespreken.Maar waar ik zelf het meest aan heb gehad is het leren bewust te zijn dat gedachten, stress, of wat dan ook, dat je die kunt beschouwen in plaats van er helemaal in op te gaan.
ZEON Therapie en trainingen.
Dan zit je goed bij ZEON, wij zijn specialist in zelfontwikkeling, bewustwording, mindfulness en een gezonde lifestyle. Veel behandelingen van huisartsen, specialisten en psychologen gaan niet verder dan het bestrijden van symptomen, met als logisch gevolg dat klachten steeds terug blijven komen. Onze methode gaat verder dan dat en helpt je om de oorzaak te achterhalen, zodat je handvatten en tools in handen krijgt om jouw problemen bij de wortel aan te pakken. Vraag onze gratis brochure aan, met ons aanbod aan therapie en trainingen. Mind, Body Health. ZEON in het nieuws. 2017 ZEON therapie, training en gezondheid Kerkstraat 46 9745 CK Groningen 050 535 25 30.
Sense Aandachttraining Mindfulness Coaching.
Wat is mindfulness? Leergang mindful leidinggeven. Mindfulness en de kunst van het onderhoud. Mindfulnesstraining voor drukbezette mensen. Op het werk. Masterclass mindful leidinggeven. Hier staan we voor. Bel ons op: 050 54 90 900. Welkom bij Sense aandachttraining van Groningen en omgeving.
Bamboe-ACT ACT en Mindfulness training.
ACT Acceptance en Commitment Training is wetenschappelijk onderbouwd en mindfulness is hier onderdeel van. Los daarvan geef ik ook de 8 weekse mindfulnesstraining. Rembrandt van Rijnstraat 25. 9718 PH Groningen. tel: 06 1336 0519. Kijk voor leuke links en artikelen over ACT en mindfulness op mijn Facebookpagina.
Mindfulness: 17 Trainingen, Cursussen in Groningen, Tests Artikelen.
Training Mindfulness en meer intake 2 dagen Aandachtig en bewust leven en werken. Groningen, Amsterdam en 44 andere regio's.' Training Mindfulness en meer intake 2 dagen Aandachtig en bewust leven en werken Mindfulness is met aandacht en ontspanning in het.
Mindfulness meditatie Fontana.
De arrangementen zijn inclusief alle maaltijden, onbeperkt toegang tot het Thermaalbad, het rustpaviljoen en alle saunafaciliteiten en lesmateriaal. Bij aankomst, na de lunch, is er een inleiding in de mindfulness en zijn de eerste meditatie oefeningen. Op de overige dagen is er in ochtend een meditatieprogramma voorafgaand door yogaoefening.

Contacteer ons