Resultaten voor mindfulness sittard

 
mindfulness sittard
 
Mindfulness cursus of training volgen bij Be-aware in beek.
Workshop mindfulness introductie. Workshop Mindfulness mantelzorg. Hier vindt u een overzicht van ons cursusaanbod. Cursussen worden aangeboden in de omgeving Sittard-Geleen. Echter op maat gemaakte workshops kunnen ook buiten deze regio worden gegeven. Wij blijven onszelf steeds verder verdiepen, waardoor ons aanbod ook regelmatig wordt uitgebreid.
Mindfulness in Beeldend, 8 weekse training in aandachtsgerichtheid UIT Sittard-Geleen.
De verschillende beeldende materialen, technieken en oefeningen, met elk hun eigen bijzondere waarde, ondersteunen de in totaal acht thema's' en kwaliteiten die zijn afgeleid vanuit de Mindfulness. Om de opgedane ervaringen tijdens de training te verdiepen, worden korte thuiswerkopdrachten aangeboden.
Mindfulness: Sittard.
Mindfulness training werk. Mindfulness training voor leerlingen op school. Mindfulness Communicatie workshop. Lessen mindfulness voor volwassenen. Lessen Yoga voor volwassenen. Studiedag: Mindfulness, Yoga, communicatie gedrag. Categorie Mindfulness, Yoga. Adres Romeinse Weg 33 6135 JA Sittard 06 43112385. Published in Aanbieders.
SeeTrue Mindfulness.
De mindfulness trainingen worden georganiseerd in o.a. Amsterdam, Hoofddorp Haarlem, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Amstelveen, Dordrecht, Bussum, Veenendaal, Groningen, Leeuwarden, Havelte, Zutphen, Zwolle, Bergen op Zoom, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Venlo, Roermond, Sittard, Heerlen en Maastricht. Zie Locaties mindfulness trainingen.
Lazy Daisy Yoga, Mindfulness Psychologie, locatie Sittard Sittard.
Lazy Daisy Yoga, Mindfulness Psychologie, locatie Sittard Sittard. Lazy Daisy Yoga, Mindfulness Psychologie, locatie Sittard Sittard. Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Adres Rijksweg Zuid 102-A. 6134 AD Sittard. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen.
Overzicht DoorZiezo Mindfulness Sittard.
Mindfulness oefeningen is éé n van de gebruikte technieken binnen ACT. We werken bij ACT vanuit de volgende 6 processen: foto. De inhoud van het programma was helder en duidelijk. Nu pas ik het veel in het dagelijks leven toe. Ik heb de verdieping gevonden die ik zocht. Het meest heb ik de openheid tijdens de training gewaardeerd. Zowel van Maurice zelf als van de andere deelnemers. 21 mei Praktijk, Sittard Aanmelden. 21 mei Praktijk, Sittard Aanmelden.
Mindfulness Sittard te SITTARD Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g. Oozo.nl.
Smithlaan 28, 6135JJ SITTARD. De onderneming Mindfulness Sittard is gevestigd op Smithlaan 28 te SITTARD en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 63312964 en is gelegen in Limbrichterveld in de gemeente Sittard-Geleen.
Kinderpraktijk coaching en mindfulness: coachen en mindfulness voor kinderen Sittard Heerlen Kinderpraktijk Coaching en Mindfulness.
scheiden overlijden pesten. Bij de kinderpraktijk coaching en mindfulness kunnen kinderen en hun ouders terecht die even een steuntje in de rug nodig hebben: voor kindercoaching of een training mindfulness. Als kindercoach voor kinderen uit de regio Sittard, Heerlen, Maastricht zuid-Limburg maak ik gebruik van de eigen praktijkruimte in Bingelrade.
29 Interview van de week Ingrid Houben Mindfulness @ Sittard-creatief.
Deze keer niet een echt interview maar een verslag van een deelname aan een avondsessie bij Ingrid in Sittard. Het onderwerp past in onze showroom Mind and Spirit. Ingrid nodigt iedereen uit te vertellen wat hun doelstelling is en waarom ze meedoen aan de acht sessies van 25, uur. Dat kan bijvoorbeeld het volgende zijn: boosheid om de levensschokkende ervaringen, ontembaar malend denken en piekeren, ongeduldig zijn, onrustig zijn, je niet durven of kunnen uiten, etc. Iedereen zit in een cirkel in de kleermakershouding in een rustgevende prettige ruimte. Ze vertelt dat mindfulness geleerd wordt door middel van meditatie oefeningen en dat het ervoor wil zorgen dat je aanwezig bent bij jouw ervaring van dat moment in het hier en nu.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Beek-Sittard Mindfulness, Ademhalingstechnieken en Hardlopen, Mindful Run Nederland.
Jansmolen/ parkeerplaats Tennisclub overige data: vrijdag 10 november, vrijdag 17 november, vrijdag 24 november en vrijdag 1 december. Ik heb interesse om te starten met de Mindful run met een voorkeur voor Beek, mail me als er nieuwe data bekend zijn. Ik heb interesse om te starten met de Mindful run met een voorkeur voor omgeving Sittard, mail me als er nieuwe data bekend zijn.

Contacteer ons