Op zoek naar mindfulness sittard?

 
mindfulness sittard
 
Veiligheidscontrole vereist.
Lazy Daisy Yoga Mindfulness Psychologie locatie Sittard Sittard.
Lazy Daisy Yoga Mindfulness Psychologie locatie Sittard Sittard. Adres Rijksweg Zuid 102-A. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Help anderen kiezen door de eerste waardering over Lazy Daisy Yoga Mindfulness Psychologie locatie Sittard te Sittard te plaatsen. Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.
Overzicht DoorZiezo Mindfulness Sittard.
Ik heb de verdieping gevonden die ik zocht. Het meest heb ik de openheid tijdens de training gewaardeerd. Zowel van Maurice zelf als van de andere deelnemers. 21 mei Praktijk Sittard Aanmelden. 21 mei Praktijk Sittard Aanmelden. 21 mei Praktijk Sittard Aanmelden. 21 mei Praktijk Sittard Aanmelden. 21 mei Praktijk Sittard Aanmelden. Maurice Stultiens Master of Education. Leyenbroekerweg 15 6132 CA Sittard.
Mindfulness Coach voor Bedrijven Hans Kloosterman.
Ga stress op de werkvloer te lijf. Mindfulness vergroot het zelfinzicht en verbetert het welzijn van mensen. Resultaat is hogere efficiency.
Kinderpraktijk coaching en mindfulness coachen en mindfulness voor kinderen Sittard Heerlen Kinderpraktijk Coaching en Mindfulness.
Training Mindfulness voor kinderen. Coaching voor ouders en volwassenen. Kinderpraktijk coaching en Mindfulness. Kinderpraktijk Coaching en mindfulness. VOOR KINDEREN EN JONGEREN IN SITTARD HEERLEN MAASTRICHT Zuid-Limburg. bang onzeker driftbuien verdrietig moeilijk vriendjes maken piekeren faalangst. Bij de kinderpraktijk coaching en mindfulness kunnen kinderen en hun ouders terecht die even een steuntje in de rug nodig hebben voor kindercoaching of een training mindfulness. Als kindercoach voor kinderen uit de regio Sittard Heerlen Maastricht zuid-Limburg maak ik gebruik van de eigen praktijkruimte in Bingelrade. De trainingen mindfulness voor kinderen en jongeren worden gegeven in groepsverband voor de regio Sittard-Heerlen-Brunssum-Maastricht leeftijd 6-19 jr. verdeeld in passende leeftijdsgroepen.
Acupunctuur EMDR Meditatie Mindfulness NLP Yoga Bioresonantie Bindweefsel Massage Voetreflexologie Fythotherapie Hypnose Sittard-Geleen Bioresonantie Bindweefsel Massage Voetreflexologie Fytotherapie Natuurgeneeskundig Chiropractie.
Door meditatie kom je tot rust en laat je stres los. Je leert jezelf beter kennen en schept overzicht in je leven. Mindfulness is een vorm van meditatie of de training daarin waarbij men zich met nieuwsgierige aandacht en zonder automatische reacties bewust is van fysieke ervaringen stemmingen gevoelens en gedachten. Een stevige basis om je communicatie effectief in te zetten? Goede communicatie in relaties? NLP wordt steeds populairder als hulpmiddel om effectief te communiceren en doelen succesvol te bereiken. Neurolinguïstisch programmeren is een methodiek die gebruikt wordt voor betere communicatie training opleiding en coaching.
Yogalazydaisy.nl.
Laatste dagen aanmelding voor workshops Yoga Mindfulness 25-26 juni in Sittard! Laatste dagen aanmelding voor workshops Yoga Mindfulness 25-26 juni in Sittard! Maak kennis met Yoga en Mindfulness in Sittard! Aanmelden kan t/m donderdag 23 juni. Nieuw Lazy Daisy Yoga Mindfulness en Psychologie! Welkom op onze website! Wij verwelkomen je ook graag in levende lijve! Je kunt bij ons terecht voor yogalessen mindfulnesstraining en coaching psychologie en agogische begeleiding. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of proefles.
Zen.nl Sittard Geleen Meditatiecursuscentrum.
Informatie over Zen Incompany. Gratis test Zen of mindfulness? Zen in de media. Zen.nl voor meditatie met effect. Stichting vrienden van Zen.nl.
Startpagina www.mindfulness-sittard.nl.
Zolang je leeft en kunt ademen is er meer goed met je dan er mis is! Welkom op de website van Mindfulness Sittard! Wij hopen dat u hier veel nuttige informatie zult vinden. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze trainingsdiensten. U kunt gedetailleerde informatie over onze diensten online vinden of u kunt contact opnemen via info@mindfulness-sittard.nl voor eventuele vragen. Mindfulness Sittard biedt vanaf februari 2016 ook de compassie training aan. Dit is een verdiepingscursus aanvullend op de Mindfulness. Verder zal in 2016 in het voor en najaar een terugkomavond georganiseerd worden waarbij oud deelnemers elkaar nog eens kunnen ontmoeten en hun vaardigheden samen op peil kunnen houden.
Maitri-mindfulness welkom.
Graag deel ik op deze site de mogelijkheden die Mindfulness. Maitri is een jong bedrijf. Mijn uitgangspunt is dat uw. persoonlijke leer en groeiproces. De trainingen vinden plaats in groepen van maximaal tien personen op diverse locaties in Limburg op dit moment in Sittard-Geleen en Maastricht. Vanuit professionaliteit en eigen meditatie-ervaring beoefening en integratie daarvan in het dagelijks leven wordt vorm gegeven aan de trainingen. U vindt op deze site informatie over wat Mindfulness inhoudt wat een training u kan brengen de achtergronden van Mindfulness en de opbouw van het 8-weken-programma. Onder startdata ziet u wanneer een training start tevens vindt u informatie over verdiepings en vervolg.
Mindfulness Sittard.
Mindfulness training is voor iedereen die een investering wil doen in de kwaliteit van zijn/haar leven en bereid is op een nieuwe manier naar zijn/haar eigen patronen te kijken. Je hoeft dus niet aan speciale voorwaarden te voldoen. Wel kunnen er omstandigheden zijn waardoor de training tijdelijk niet bij je past. Mindfulness training is voor iedereen die de kwaliteit van zijn/haar leven wil verbeteren en in het bijzonder wanneer je minder met gedachten bezig wilt zijn piekeren. Beter wilt leren omgaan met moeilijke emoties. Je in een druk leven beter staande wilt houden. Meer momenten wilt vinden van genieten rust en inkeer.

Contacteer ons