Meer resultaten voor aandacht

 
aandacht
 
ConFront Communicatietechnieken: Aandacht geven.
Verschillende betekenissen van aandacht. Volgens Van Dale is aandacht: oplettendheid, belangstelling; de aandacht vestigen op. In mijn eigen betekenis wil aandacht zeggen dat je je bewuste focus op iets richt. Aandacht is wat in bijvoorbeeld meditatie en mindfulness centraal staat.
Aandacht voor je lichaam? Zo moet het níet.
Op die manier droeg aandacht voor mijn lijf niets bij aan een betere balans tussen lichaam en geest, maar hielp ze me vooral om dieper in te teren op mijn fysieke reserves. Ik was onbewust bezig met het intensiveren van mijn éénpersoonseconomie, en niet op een duurzame manier.
Centrum De Aandacht Centrum de Aandacht.
s avonds zijn wij bijna altijd aanwezig. Wij zijn rolstoeltoegankelijk. Vrijheidslaan 22, 7876 GK, Valthermond. 10 minuten van Emmen, 40 minuten van Groningen en Assen. Lijn 28 en 15. Het is maar net hoe je het bekijkt en hoeveel aandacht je eraan schenkt.
AANDACHT coaching, training en burnout herstel.
AANDACHT is gevestigd in het Burn Out Herstel Centrum in Vaals. Onze unieke behandeling heeft verbluffende resultaten. Lees hier meer over deze multidisciplinaire aanpak en bekijk de video op onze speciale site en stel al je vragen direct aan specialisten.
Home Trimsalon de Aandacht zit gevestigd in Dronten in Flevoland. Ik werk met honden katten en konijnen. U huisdier kan worden ontwoldt, gewassen, geschoren, geplukt net wat de vacht specifiek nodig h
Klik dan op de Facebook knop onder aan deze pagina en vind op Facebook de foto's' die gemaakt zijn in de trimsalon van uw huisdier! U kunt de Facebook site liken en mis daar door nooit de foto's' van uw huisdier meer. Trimsalon de Aandacht.
Leven in Aandacht Leven in Aandacht.
24 Feb Dag van Aandacht op de boerderij. De Maanhoeve, Exloërveen. 02 Maa Tuindag in Aandacht. Vriendenhuis Nooitgedacht, Tricht. Zoek een meditatiegroep sangha. Steun ons, doneer! Stichting Leven in Aandacht geeft bekendheid aan het gedachtegoed van zenleraar Thich Nhat Hanh.
aandacht Nederlands woordenboek Woorden.org.
er aandacht aan schenken er bewust mee bezig zijn de aandacht trekken z. Onder aandacht verstaan we het mentaal bewustzijn van het hier en nu. Het is een moeilijk te voorspellen fenomeen, men kan zich namelijk met aandacht concentreren op iets.
Kud Aandacht YouTube.
Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Like this video? Sign in to make your opinion count. Don't' like this video?
aandacht Vertaling Nederlands-Engels.
NL: de aandacht trekken EN: attract attention. NL: aandacht schenken aan EN: pay attention to. NL: de aandacht vestigen op EN: call attention to. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
Aandacht Wikipedia.
aandachtsstoornis additieve-factoren-methode ADHD afwezigheid van aandacht arousal biased competition model cocktail-partyfenomeen cortex parietalis posterior coverte aandacht ERP dichotische luistertaak executieve functies filtertheorie formatio reticularis gerichte aandacht habituatie hulpbron hyperactiviteit inattentional blindness inhibitie inhibition of return kenmerkenintegratietheorie mismatch negativity neglect N1 oriëntatiereactie P1 pop-out mentale inspanning mentale vermoeidheid saliency map selectieve aandacht sensorische versterking verdeelde aandacht visueel zoeken volgehouden aandacht thalamus wet van Yerkes-Dodson.
aandacht WikiWoordenboek.
mag ik even uw aandacht. De dokter had veel aandacht voor zijn patiënten. Het gaat om service verlenen. Aandacht voor de gasten. Hun net dat beetje aandacht geven. Zo krijg je gelukkige klanten en een betere wereld. aandacht vestigen op.

Contacteer ons