Meer resultaten voor david dewulf

 
david dewulf
 
Over David David Dewulf.
David Dewulf is opgeleid tot arts maar vooral gekend van zijn werk op het vlak van mindfulness. Hij richtte het Instituut voor Aandacht en Mindfulness I AM op, dat niet alleen wetenschappelijk onderzoek doet maar ook opleidingen geeft en projecten zoals mindfulness voor jongeren ondersteunt.
David Dewulf Read My Lips.
Als kind van twaalf jaar zag David Dewulf op televisie beelden hoe overal ter wereld Nieuwjaar met veel drank en feestgedruis werd ingezet. Een aansluitend item uit Japan waar met meditatie het nieuwe jaar werd verwelkomd, verraste de jonge David.
Workshopdag Mindfulness en zelfcompassie David Dewulf.
Workshopdag Mindfulness en zelfcompassie David Dewulf. Op deze dag zal David Dewulf in de ochtend een interactieve lezing geven met als thema Mindfulness en zelfcompassie. In de middag zal er een loopmeditatie zijn in de kloostertuin en worden er workshops gegeven waarin je mindfulness-oefeningen aan den lijve kunt ervaren.
David Dewulf: Voorkom een depressie door mindfulness Psychologies magazine Belgiƫ.
Zijn jongste dochter loopt rond in huis en kruipt regelmatig bij haar papa op schoot. Mindfulnessautoriteit David Dewulf blijft er onverstoord onder. Mindfulness is een enorme hulpbron. Wanneer voelde je je voor het eerst aangetrokken tot mindfulness? David Dewulf: Ik was toen elf jaar.
David Dewulf.
De weg van zelfcompassie, Mindfulness, een pad van vrijheid, Mindfulness voor Jongeren, Mindfulness voor kids, Mindful gelukkig, Jezelf accepteren met mindfulness en compassie. David houdt van verre landen, nieuwe culturen ontdekken en van zijn prachtige kinderen. En zijn hobby? Meer informatie over David Dewulf en zijn instituut kun je hier vinden. Meer informatie over de opleidingen met David Dewulf.:
David Dewulf Passie voor oprecht leven.
Passie voor oprecht leven. Over David Dewulf. David Dewulf is arts. Na zijn studies geneeskunde trok hij jarenlang de wijde wereld in op zoek naar nieuwe inspiratie en de diepere betekenis van het leven. Hij kwam in contact met de oorspronkelijke culturen en eeuwenoude wijsheden van China, Thailand, Nepal, en India.
Instituut voor Aandacht en Mindfulness activate.me.
In 2010 verwierf I AM het Qfor-label welke garant staat voor de kwaliteit van haar dienstverlening. David Dewulf is arts en introduceerde het begrip mindfulness in Vlaanderen. Hij volgde opleidingen over de hele wereld en legde zich toe op Mindfulness, Tao, Life Coaching en Mind/Body Medicine.
David Dewulf Uitgeverij Lannoo.
David Dewulf is arts en een autoriteit op het vlak van mindfulness. Hij richtte het Instituut voor Aandacht en Mindfulness I AM op en geeft al jaren mindfulnesstraining, zowel aan volwassenen als aan jongeren. Hij leidde ook vele mindfulnesstrainers op.

Contacteer ons