Resultaten voor ger schurink

 
ger schurink
 
17 maart: cgw-congres.
Workshop 4: De Method of levels MOL Ger Schurink. Workshop 5: Perfectionisme Carla Steeman en Arnoud van Loon. Workshop 6: Cognitief gedragsmatige interventies bij suïcidaal gedrag Floor de Wit en Josephine van der Lande. Workshop 7: Verslaving en LVB: cgt Maaike Groeneveld.
Mindfulness Ger Schurink 9789058714893 Christelijke Boekhandel Smit in Gouda.
Dit boek en de audio-meditatieoefeningen leren je stap voor stap de belangrijkste technieken uit de mindfulness. Zo krijg je meer greep op ingesleten gewoontepatronen. Naast een zelfwerkboek is deze set ook een uitstekend hulpmiddel bij psycholtherapie, training of een coachingstraject.
Ger Schurink: alle boeken fnac.
Home Ger Schurink. Ontdek het leukste van Ger Schurink. Toevoegen aan winkelmand. 21 80 22 95. Tevreden of terugbetaald. Afhalen in de winkel. De Fnac-kaart: bespaar het hele jaar door en zoveel je maar wil.; Klantendienst Fnac voor al je vragen.
Mindfulness Ger Schurink ISBN: 9789058714893 De Slegte.
Dit boek en de audio-meditatieoefeningen leren je stap voor stap de belangrijkste technieken uit de mindfulness. Zo krijg je meer greep op ingesleten gewoontepatronen. Naast een zelfwerkboek is deze set ook een uitstekend hulpmiddel bij psycholtherapie, training of een coachingstraject.
Ger Schurink bij 123luisterboek.nl.
Radio en Theater. Romans en literatuur. Kind en Jeugd. Business en Management. Radio en Theater. Home Auteurs Ger Schurink. Een webshop van Luisterrijk BV. 2031 BH Haarlem. Apps voor Android en iOS. Abonneer Privacy Policy. Copyright 2004 2016 Luisterrijk BV.
Nieuwsbrief.
Ger Schurink in iBooks.
Heeft u iTunes al? Klik op Ik heb iTunes om het te openen. iTunes voor Mac en pc. Bekijk in iTunes. Open iTunes om boeken te kopen en te downloaden. Bekijk in iTunes. Mindfulness and Schema Therapy. Bekijk in iTunes.
Scheltema Mindfulness, Ger Schurink.
U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 Betaalwijze. Mindfulness Ger Schurink. De ogen van Rembrandt Simon Schama. Blijf op de hoogte!
Ger Schurink Hiking-site.nl prikbord / forum.
1 Leuk Bevonden.: Deel Deze Pagina. New Member, uit. Ger Schurink was laatst gezien.: 13 jun 2016. Er zijn nog geen berichten op Ger Schurink's' profiel. Toon Genegeerde Inhoud. Zoek alle inhoud door Ger Schurink. Zoek alle topics door Ger Schurink.
Groepspraktijk De Vries Ontspanning en Mindfulness.
Meditatie / Mindfulness.: Hier een link naar de website van de psycholoog Ger Schurink met een grote keuze aan meditatieve oefeningen. Hier ook een korte en prettige geleide meditatie van Eckhart Tolle. Interessant is de meditatie van de Amerikaanse psychiater Dan Siegel, het Wheel of Awarenes.
Merlijn Boekhandel Ger Schurink.
Book Author Full Name: Ger Schurink. Books by this Author. In onze drukke levens is er zo weinig tijd om even stil te staan bij jezelf, tijd om iets te doorleven, tijd om even pas op de plaats te maken.

Contacteer ons