Meer resultaten voor mindfulness reis

 
mindfulness reis
 
Spirituele reis in India met vipassana meditatie retraite.
8-weekse mindfulness training. mindfulness training voor mensen met Tinnitus klachten. Audio 8-weekse mindfulnesstraining. Audio mindfulness vervolgtraining. Ervaringen stilte weekend. Stilte in de natuur. Spirituele reis India. Spiritual journey India. 8-weekse mindfulness training. mindfulness training voor mensen met Tinnitus klachten. Audio 8-weekse mindfulnesstraining.
Mindfulness op Vakantie: 5 Tips soChicken.
Meer tips om te genieten van je vakantie. Wil je aan de slag met mindfulness op vakantie zodat je optimaal kunt genieten van je vrije tijd? Neem dan de onderstaande boeken mee op reis, en vermaak je met heldere uitleg, praktische tips en bevrijdende oefeningen.
De Mindfulness Reis.
Het integreren van Mindfulness in je dagelijkse leven. Hoe pas je alles wat je geleerd hebt toe in je dagelijkse leven? De Mindfulness Reis wordt gegeven in mijn praktijk in kleine groepjes. Dit betekent voor jou dat je veel persoonlijke aandacht krijgt en ook dat ik goed kan inspelen in wat er in een groep leeft.
Mindfulness vakantie Kop in de Wind.
Mindfulness is er dan ook op gericht je te leren die ballon door te prikken en het hier en nu te beleven. Een mindfulness weekend is een spirituele reis waar je technieken en manieren ontdekt om dit te doen. Retraite weekend: naar waar?
Meditatie reis Art du Silence.
Flowtrainingen zijn actieve bezinnings oefeningen, gebaseerd op een trainingsvorm van bewust onthaasten, met elementen uit de oude krijgskunsten. Een uniek concept op het gebied van Martial Arts, Mindfulness, Zen, Taiji Qigong en Meditatie. Bij Art du Silence bieden we meer dan alleen meditatie, wij bieden een complete en unieke aanpak om afstand te nemen van onze gedachten zodat wij ruimte creëren voor creativiteit, spontaniteit en betrokkenheid. Minder denken en meer voelen. Meer lezen over onze flowtraining? Dat kan hier. Art du Silence: meditatie reis en meer.
Mindfulness en coachingretraite in Spanje voor hoger opgeleiden.
Behalve mindfulnesstrainingen, communicatie en compassietrainingen en retraites, was ik als docent verbonden aan de opleiding tot mindfulnesstrainer het IVM Instituut voor Mindfulness.Zie de tv-documentaire over ons werk als opleiders binnen de GGZ: Mindfulness mainstream. Ik woon tegenwoordig met heel veel plezier in Spanje en zie er naar uit jou te laten ervaren hoe ondersteunend meditatie en coaching en tot rust komen in de natuur onder de Spaanse zon kan zijn!
Vind de perfecte reis en informatie over mindfulness reizen in ibiza.
Mindfulness reis in Griekenland. Mindfulness retreat in Nederland. Mindfulness retreat in Kenia. Mindfulness weekend in Portugal. Mindfulness reis in Belgie. Mindfulness retreat in Zimbabwe. Mindfulness cursus in Turkije. Mindfulness retreat in Zwitserland. Mindfulness retreat in Sri Lanka. Mindfulness retreat in Bermuda.
Mindfulness reizen.
Groepsreis Capa Spa Banjisht Macedonië spier en gewrichtsklachten/huidproblemen. Brochure 2018 aanvragen. Mindfulness reis Slovenië. 8-daagse mindfulness reis onder leiding van onze ervaren Nederlandse coach voor een unieke mindfulness training, die gecombineerd wordt met. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag.
Unieke Yoga, Mindfulness Lifestyle Reis Kreta-Griekenland.
Unieke yoga, mindfulness lifestyle reis. 18 25 Mei 2018. Yoga en Mindfulness reis Kreta. Unieke yoga, mindfulness lifestyle reis. D eze unieke yoga, mindfulness lifestyle reis is dé ideale gelegenheid om in korte tijd aan jezelf te werken en een nieuwe levensstijl te creëren!
Mindfulness vakantie geniet van intense rust.
Kom weer tot rust met yoga, mediteer tot u zich weer goed voelt en laat u masseren om de alledaagse spanningen even achter u te laten. Bij mindfulness vakanties kunt u bijvoorbeeld denken aan yogavakanties, ayurvedareizen, of meditatievakanties op prachtige locaties zoals India of Sri Lanka.
Mindfulness mindfulness reizen voor mind, body soul.
Voor meer informatie en/of advies over mindfulness en onze mindfulness reizen.: Mindfulness zomerreis 2016. Mindfulness reis Slovenië. 8-daagse mindfulness reis onder leiding van onze ervaren Nederlandse coach voor een unieke mindfulness training, die gecombineerd wordt met bewegingsactiviteiten en wellness behandelingen.

Contacteer ons