Op zoek naar mindfulness reis?

 
mindfulness reis
 
ibizaretreat MindfulCentrum.
Bij boekingen geldt een aanbetaling van 250. De restbetaling dient uiterlijk 21 maart 2017 te zijn voldaan. Reserveer je plekje voor een bijzondere mindfulness yoga vakantie op Ibiza. Verwen jezelf en ga met ons mee op reis! Na deze mindfulness en yoga vakantie op Ibiza ga je weer helemaal opgeladen met nieuwe inzichten en frisse energie en inspiratie naar huis. We kijken er naar uit! Ga je met ons mee? Ga met ons mee! Deze retreat was een prachtige ervaring het was een mooie balans tussen een normale vakantie waarbij er ruimte is het eiland te verkennen en innerlijke rust. Ongelofelijk wat zon week te weeg brengt! Lieve Suzan Hugo Dank jullie wel voor dit prachtig mooie retreat. Het was magie voor de ziel en het hart.
21 27 augustus Vakantiecursus Mindfulness op Quinta da Fonte MarLuz.
Deze zomer organiseert Agro-turismo Quinta da Fonte in juni en in augustus een weekcursus mindfulness in combinatie met prachtige stiltewandelingen overheerlijke biologische maaltijden mooie natuur rust ruimte stilte ontspanning en diverse andere mogelijkheden om optimaal te genieten zoals een massage bezoek aan een SPA yogales of een wijnproeverij. Wat leer je tijdens de Vakantie-cursus Mindfulness? Gedurende de vijfdaagse mindfulness-training leer je nieuwe vaardigheden om meer bewust te worden van het eigen lichaam en van de fysieke omgeving. Ons lichaam en de ademhaling hebben we altijd bij ons waarheen we ook gaan.
Een mindfulness reis op Sardinië Hart Ziel.
Een mindfulness reis op Sardinië. Vijf dagen lang zonnegroeten meditaties pure natuur en heerlijk eten. Lisette Wevers hoofdredacteur van Hart Ziel woonde een mindfulness reis op Sardinië bij. Elke cel in mijn lijf is zen. Aan het einde de dag is er een mindfulness workshop op steeds een ander verlaten strand. Aan het einde van het kleine perronnetje wacht een grijs-blonde vrouw op mij de moeder van Monique. Cherie begroet mij hartelijk en neemt mij mee naar haar auto.
Mindfulness vakantie bezinning hier en nu.
Populaire bestemmingen Nederland Spanje Ibiza Thailand en Sri Lanka. Op zoek naar een mindfulness vakantie? Bijvoorbeeld een mindfullness vakantie in Nederland Spanje Thailand Italië Indonesië of Portugal. Een ontspannende vakantie waarbij je de dagelijkse dingen uit het leven los kunt laten en tot rust kunt komen?
Ibiza Retreat voor Vrouwen Rust Ontspanning.
Eindelijk heb je alle tijd en ruimte voor jezelf. Na een heerlijk ontbijt van een van de beste creatieve chefs van Ibiza geniet je van een krachtige privé mindfulness sessie met mij Cindy Ritmeester je privécoach ontspanningsexpert waarna je je zo ontspannen voelt dat je dit eenmaal thuis elke dag wilt. Na een heerlijke lunch buiten heb je s middags alle tijd om op het strand met je voeten in het zand te genieten van de zon en je vrij te voelen terwijl je zwemt in de turkooizen zee. Ook doe je nieuwe inspiratie en ervaar je de magische energie van Ibiza als ik je meeneem naar een creatieve hotspot of een bijzondere natuurplek. Je krijgt nieuwe energie en laadt weer op met Zumba fitness!
Op Mindfulness reis met Sietske de Haan in Spanje Kenia.
Op Mindfulness reis met Sietske de Haan in Spanje Kenia en Marokko. Sietske is mindfulnesstrainer van het eerste uur daarnaast communicatietrainer compassietrainer en docent. Zij wordt ervaren als een warme hartelijke en toegewijde begeleider waarbij mensen zich snel veilig en op hun gemak voelen. Niet-oordelen helderheid en vertrouwen op de wijsheid en heelheid van de deelnemers is haar basishouding. Ze is als ervaringsdeskundige bekend met chronische ziekte en pijn. Coaching Training 18.11.2016 t/m 21.11.2016. Van stress naar happiness 03.02.2017 t/m 05.02.2017. Leef gelukkig en vrij April 15.04.2017 t/m 22.04.2017.
Yoga Mindfulness vakantie in Spanje Marian van Breukelen.
Portugal reis 22 28 mei 2016. Yoga en Mindfulness Spanje 9 15 oktober 2016. Yoga Mindfulness vakantie in Spanje. van 9 tot en met 15 oktober 2016. Ben je toe aan. aandacht voor lichaam en geest. Heb je zin in. even weg van de dagelijkse bezigheden. zon zee en genieten. lekker een weekje weg. Van 9 tot en met 15 oktober 2016 organiseert Marian van Breukelen wederom een Yoga en Mindfulness vakantie in Spanje. Tijdens deze zesdaagse vakantie geniet je elke dag van yoga mindfulness ademoefeningen meditaties en een wandeling onder professionele begeleiding van Marian.
Mindfulness vakantiecursus in Midden-Portugal Portugal vakantie info.
U bent hier Portugal vakantie info Nieuws Vakantiecursus mindfulness Midden-Portugal. Vakantiecursus mindfulness bij Agro-turismo Quinta da Fonte Midden-Portugal. Ben je altijd te druk bezig vaak op de automatische piloot? Ervaar je veel stress in het dagelijks leven? Hoe heerlijk zou het zijn om te leven met meer aandacht en kalmte. Pak deze zomer je kans om te leren genieten van het moment tijdens een vakantiecursus mindfulness. De paradijselijke locatie in Portugal gaat daar zeker aan bijdragen. Gepubliceerd op 3 februari 2015. Beter omgaan met de vele prikkels die in het dagelijks leven op je afkomen. Minder hinder voelen van stress en pijn.
Djoj in Travel.
Wil jij ook naar de mooiste plek op aarde? Top of the World Reizen is dé specialist voor Nepal Tibet en Bhutan. Reis met een groep of zelfstandig onder deskundige leiding van Thomas Tierolff en zijn Nepalese vrouw Holi Maya. Eén tarief inclusief alle excursies. We bieden de mooiste reizen voor. Land Nepal Budget vanaf 89500. Bonaire Artvilla's te huur. Het eiland Bonaire is het meest oostelijke van de Benedenwindse eilanden.
Mindfulness in vakantiesfeer.Mindfulnessindezon.
Kosten Mindfulness week Spanje. Mindful wandelcoaching in het najaar. Misschien herken je dit? Last van een vol hoofd geen ruimte. Ons leven is niet zonder stress. Deadlines op het werk kinderen of andere gezinsleden die je zorg en aandacht nodig hebben een druk sociaal leven werk wat niet af is en mee naar huis gaat. En als we even niets hoeven checken we onze mail of smsen we en kijken tussendoor ook nog TV. We zijn voortdurend bezig en hebben nauwelijks een moment van rust. Mindfulness in de zon iets voor jou?
Mindfulness yoga reizen op Sardinie voor ontspanning!
Een inspirerende week dankzij Toni en Monique ik kom graag terug! Christine deelnemer april reis. Data Mindfulness yogareizen 2017. reis 3 dinsdag 26 zaterdag 30 september Nog 4 plaatsen vrij. Dan in oktober reis 4 dinsdag 3 zaterdag 7 oktober Nog 5 plaatsen vrij. en ook reis 5 dinsdag 24 zaterdag 28 oktober Garant vertrek. Waarom boek je bij ons jouw Mindfulness yogareis? De Mindfulness yoga reizen zijn bijzonder omdat ze persoonlijk zijn vanwege de kleine groepen tot maximaal 8 personen. Maar dat niet alleen de combinatie van verschillende ontspanningstechnieken mindfulness yoga qigong en ademhalingstechnieken zorgen ervoor dat er een brede basis is die werkt voor iedereen afzonderlijk.

Contacteer ons