Meer resultaten voor omgaan met stress

 
omgaan met stress
 
Omgaan met stress? Niksen helpt niet, zegt dr. Erik Scherder.
Niksen is slechts een klein onderdeel van een structureel gezonde balans Zon gezonde balans bestaat uit veel meer dan alleen maar even niksen Het gaat om structureel meer tijd en aandacht voor jezelf, het anders leren omgaan met stress en een balans tussen werk-privé, inspanning ontspanning, inspanning-rust, verstand-gevoel, energiegevers-energievreters, etc.
Omgaan met stress Anne Braspenning.
Home Omgaan met stress. juni 24, 2015. Workshops Lichaamswerk Omgaan met stress. Workshops van 3-4 uur. Wie kent het niet in deze tijd, druk, druk, druk. En, hoe kun je jezelf dan af en toe eens in een lagere versnelling zetten.
Ik wil beter omgaan met stress Thuisarts.
Of nog beter: voorkom stressklachten door de adviezen tegen stress in te bouwen in uw dagelijks leven. Gelukkig zijn er veel manieren om stressklachten minder kans te geven. Kijk zelf welke manieren het beste bij u passen. Overleg eventueel met uw huisarts of de praktijkondersteuner GGZ. Anders omgaan met problemen.
Cursus: Training Omgaan met stress en werkdruk Springest.
Kunt u niet omgaan met stress en ervaart u steeds vaker stress op uw werk en heeft u soms moeite met het overzicht te behouden? Heeft u het gevoel dat het nu tijd is om hier iets aan te doen voordat het te laat is?
Omgaan met stress.
Omgaan met stress. Een gezonde hoeveelheid stress maakt dat we alert zijn en goed presteren. Wanneer stress te veel wordt zijn we minder effectief, minder creatief en verliezen we het plezier. Bovendien kan het gevolgen hebben voor onze gezondheid. Burn-out is vaak gerelateerd aan stress en is een veelvoorkomende reden voor ziekteverzuim binnen organisaties.
De HartVaatgroep: Omgaan met stress, spanningen en angst.
Omgaan met stress, spanningen en angst. Stress, spanningen en angst na confrontatie met hart en vaatziekten. Het hebben van een hart of vaatziekte is een belangrijke oorzaak voor psychologische stress. Bij mensen met een hart of vaataandoening komen meer stress-gerelateerde aandoeningen voor, zoals angst en depressiestoornissen, dan bij de gemiddelde Nederlandse bevolking.
gezond omgaan met stress.
U bent hier.: Gezond omgaan met stress. Gezond omgaan met stress. U merkt dat u met veel dingen tegelijkertijd bezig bent. U merkt dat u steeds minder tijd voor ontspanning neemt; u bezoekt nauwelijks nog vrienden of een leuke film/voorstelling.
Omgaan met stress Oog Psychologen Eindhoven.
Omgaan met stress. Home Volwassenen Behandelaanbod Omgaan met stress. Inhoud van de cursus/therapie. De training omgaan met stress geeft de deelnemers inzicht in hoe stress of spanning zich bij hen opbouwt en uit en met welke factoren uit het werk en/of de privé situatie dit samenhangt.
Relax! Leer omgaan met stress. 17-23 jaar Lumens.
We gaan aan de slag met trainen in omgaan met spanningen zodat ze niet meer je dagelijkse leven vervelend beïnvloeden en belemmeren. Je leert relaxter omgaan met spanningen in je relaties vrienden, ouders, leraren etc. en / of spanningen rondom prestatiemomenten als examens. Stress / spanning.
Omgaan met stress: 100 tips om te overwinnen Just Be You.
Omgaan met emoties als Hooggevoelig Persoon. Stress, laat je leven er niet door verpesten. 10 tips om je hoofd tot rust te brengen. Overspannen of overprikkeld? Omgaan met kritische mensen. Omgaan met moeilijke mensen. 19 redenen om te gaan hardlopen.
Omgaan met stress: adem rustig in en uit Intermediair.nl.
Wie in rust te snel ademhaalt, loopt een risico op een daverende burn-out of depressie. Omgaan met stress: ademhaling. Via de ademhaling is stress niet alleen op te sporen, maar ook te verlichten. Wie bewust langzaam ademt en rustig sport, ontspant.

Contacteer ons