Zoeken naar mindfulness nijmegen

 
mindfulness nijmegen
 
Mindfulmoving: mindfulness, trainingen en workshops in Nijmegen, Nederland en Belgie.
Maak dan eens kennis met mindfulness. Ik verzorg professionele mindfulnesstrainingen voor particulieren en bedrijven in Nederland en Belgie. Op deze website vindt je ook informatie over workshops, terugkomavonden, vakantieweken en mindful coaching. De trainingen worden gedeeltelijk vergoed door een aantal zorgverzekeraars: http//www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness.: Mindfulness betekent aandachtig aanwezig zijn.
Praktijk Bodhi: opvoeden en groeien met Mindfulness.
Bijscholing voor kinder yoga docenten, coaches en kindertherapeuten bij Arterre http//www.holistischekinderyoga.nl/: te Nijmegen. Ook in 2015 2016 verzorg ik binnen Holistisch Opleidings en Kindercentrum Arterre, diverse workshops op het gebied van Mindfulness en Heartfulness. Voor iedereen die mindfulness wil integreren in een werkveld met kinderen tieners, binnen het gezin of de eigen praktijk.
Mindfulness.
Zen.nl Nederland Mindfulness.: Gratis test: Zen of mindfulness? Zen en Mindfulness. Zen en mindfulness sluiten erg goed op elkaar aan. Als je zen en mindful vertaalt, betekent het hetzelfde, namelijk: aandacht. In de mindfulnesscursus leer je in ongeveer acht weken om je concentratie te verbeteren.
Fides Praktijk voor Mindfulness Nijmegen.
Mindfulness in fysiotherapiepraktijk. Wilt u mindfulness beoefenen in Nijmegen binnen een fysiotherapiepraktijk? Voor informatie kun je bellen naar naar 06 30 725 730. Mindfulness voor kinderen. Kinderen hebben het vaak te druk, ze moeten presteren. Ook voor kinderen kan mindfulness daarom waardevol zijn.
Weer rust in je hoofd met Mindfulness Nijmegen.
Die bril is heel logisch en hartstikke handig het stelt je in staat om veel tegelijkertijd te kunnen, veel informatie te kunnen verwerken en het heeft je gebracht waar je nu bent. Met Mindfulness zet je die bril af. Interesse in een Mindfulness training? Bel voor een cursus naar 024 20 22 017 of stuur een e-mail naar Mindfulness Nijmegen.
FollowFox Mindfulness Nijmegen FollowFox. Mindfulness Nijmegen FollowFox.
En Brenda Lelie van Mindfulness Nijmegen leert je op een prettige én toegankelijke manier gedurende een 8-weekse mindfulnesstraining precies hoe dit moet! Mindfulness wordt ook wel aandachtstraining genoemd. En dit is dan ook precies wat je gaat doen: je aandacht trainen!
Training Mindfulness Zelfregiecentrum Nijmegen.
Zij heeft de opleiding in Amsterdam bij het Centrum voor Mindfulness gedaan. Wanneer: Dinsdag 10, 17, 24 en 31 januari, 7, 14 en 21 februari en 7 maart 2017. Tijd: 14.00 tot 16.30 uur. Waar: Zelfregie centrum, St. Jorisstraat 72, 6511 TD Nijmegen.
Nijmegen meditatie mindfulness.
Welkom bij de meditatie cursus. Mediteren mindfulness in Nijmegen. De cursus gaat verder dan mindfulness alleen en geeft handvatten om deze hardnekkige patronen te doorbreken. Ontdek wat meditatie voor jou kan betekenen! Meditatie geeft je meer rust en kleur in het leven.,
Wetenschappelijk centrum voor mindfulness Nijmegen.
Dit geldt ook voor medische studenten en verpleegkundigen van het Radboud-ziekenhuis. Verder komt er een postacademische opleiding tot mindfulness-trainer, een samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen HAN. Wetenschappelijk centrum voor mindfulness. Het centrum komt voort uit het al bestaande Han Fortmann Centrum voor Mindfulness, dat in september 2011 wordt ontvlecht.
Nijmegen Mindful Run Mindfulness, Ademhalingstechnieken, Hardlopen.
De kosten van een kennismakingsclinic bedragen 15, inclusief BTW. Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in Nijmegen? Vul dan het onderstaande formulier in. De Instructeurs in Nijmegen zijn: Rolf van Lingen en Karen Dansen. Zij verzorgen de Mindful Run cursussen in Nijmegen.
MijnKeerpunt training MBSR Mindfulness Nijmegen.
Veelal is een presentatie op locatie, maar het is ook mogelijk om via MijnKeerpunt een geschikte locatie in de omgeving van Nijmegen te vinden. In het Blogdeel van deze site schrijf ik over onderwerpen die mij bezig houden en die direct of indirect iets te maken hebben met mindfulness.

Contacteer ons