Op zoek naar mindfulness roosendaal?

 
mindfulness roosendaal
 
nu ben ik hier Mindfulness, Meditatie, Massage in Roosendaal.
Mindfulness, Meditatie, Massage in Roosendaal. Spring naar inhoud. Praktische Informatie Mindfulness. Praktische informatie meditatie. In company trainingen. Nu ben ik hier. nu ben ik hier biedt een drieluik van instrumenten aan, gericht op stress reductie, namelijk: mindfulness, meditatie en massage.
mindfulness Roosendaal Archieven R-Dazzle.
Health, Living Nu ben ik hier: Mindfulness is niet zweverig. 11 november 2015 Wie zijn Rdazzle? Rdazzle is de lifestyle-blog voor en over Roosendaal van Marjo Peppelaar en Fleur van der Plas. Op Rdazzle ontdek je de leuke dingen van Roosendaal omgeving.
Mindfulness/Training in Aandacht Roosendaal.
Inruan BV Thorbeckelaan 189, 4708 MG Roosendaal. Salon Pure Beauty Thorbeckelaan 183, 4708 MG Roosendaal. Riteco III BV Thorbeckelaan 185, 4708 MG Roosendaal. Riteco Onroerend Goed BV Thorbeckelaan 185, 4708 MG Roosendaal. BSJ Fauna Holding BV Thorbeckelaan 175, 4708 MG Roosendaal.
Anja Uitdewilligen LinkedIn.
Thich Nhat Hanh. In september 2010 ben ik gestart met het begeleiden van een Mindfulnesstraining in Roosendaal. De training wordt gegeven gedurende 8 weken en een negende bijeenkomst na 2 maanden. De begeleiding wordt gegeven in kleine groepen van 8 personen. Individuele begeleiding is ook mogelijk. Mindfulness is het vriendelijk aandacht geven aan alles wat we tegenkomen in ons leven, van moment tot moment, bewust en niet oordelend.
Displaying items by tag: Roosendaal.
Toepassingen van Mindfulness. Mindfulness in het dagelijkse leven. Subscribe to this RSS feed. Displaying items by tag: Roosendaal. I AM is een kleinschalige praktijk en heeft de werkruimte aan huis gevestigd. Naast de activiteiten aan huis werken we ook op locatie.
LESS STRESS Relax enjoy, and live.
Less Stress biedt individuele psycho-sociale therapie op basis van de ACT Acceptance Commitment Therapy, mindfulness, yoga en verschillende vormen van meditatie in Roosendaal. Daarnaast organiseert Less Stress retreats in binnen en buitenland voor iedereen die even een paar dagen weg wil uit de hecktiek van alle dag en stress wil leren hanteren door middel van mindfulness, yoga en meditatie.
Mindfulness trainer psycholoog Roosendaal.
Home Therapie Mindfulness. Mindfulness training met psycholoog Roosendaal. Als je een probleem maakt. Heb je een probleem. Uit je hoofd. Het begrip Mindfulness komt uit het Boeddhisme. Het is de zevende stap in het achtvoudige pad tot verlichting zoals onderwezen door Siddhartha Gautama Boeddha.
i-a-m.nu Welkom.
George van Houte trainer Mindfulness en Angst de baas.
Angst de baas. Welkom op de site van George van Houte, trainer Mindfulness, Angst, Agressie en Assertiviteitsproblematiek. Op deze site kun je meer lezen over de trainingen die ik aanbied. Een persoonlijke klik en wederzijds vertrouwen zijn een voorwaarde voor succes.
i-a-m.nu Mindfulness training.
Meer over de MINDFULNESS VOOR JONGEREN. MIndful Ouderschap Roosendaal. M eer over MINDFUL OUDERSCHAP. Op verzoek kan een Mindfulness Training of Workshop voor uw organisatie gegeven worden. Voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons.
Contact George van Houte trainer Mindfulness en Angst de baas.
Als ik niet direct opneem, laat dan een boodschap achter en ik bel je terug. Als je aan een van de trainingen wilt deelnemen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt, kun je je aanmelden via het aanmeldingsformulier. George van Houte. 4706 MA Roosendaal Telefoon: 31 06 36016009.

Contacteer ons