Resultaten voor werkboekje

 
werkboekje
 
59 beste afbeeldingen over Werkboekjes op Pinterest Handen Sport en Dobbelstenen. Facebook.
De kinderen zijn vaak al wat moe en hebben geen zin meer in uitgebreide opdrachten. Daarom heb ik een werkboekje met leuke en toch zinvolle opdrachten gemaakt. Zomer Werkboekje Groep 4. Juf Shanna Thema zomer werkboekje voor groep 4. Juf Shanna Thema zomer werkboekje voor groep 3.
Werkboekjes voor de Basisschool Minipret.nl.
De beste werkboekjes voor de bassischool vind je hier. Minipret heeft boekjes voor de onderbouw en bovenbouw Groep 1 t/m 8. Alle boekjes zijn gratis!
Thema lente werkboekje voor groep 3 Juf Shanna.
Boer Boris wil geen feest! Thema lente werkboekje voor groep 3. Posted on 18 februari 2015 19 maart 2017 by juf.shanna. Klik hier om het werkboekje te downloaden! Lente werkboekje groep 4. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om op Google te delen Wordt in een nieuw venster geopend. Posted in Lente Tagged Thema Lente Berichtnavigatie. 3 thoughts on Thema lente werkboekje voor groep 3. 1 maart 2015 om 2307.
Thema zomer Werkboekje voor groep 3 Juf Shanna.
Boer Boris wil geen feest! Thema zomer Werkboekje voor groep 3. Posted on 5 juni 2015 8 juni 2017 by juf.shanna. Klik hier om het werkboekje voor groep 3 te downloaden! Zomer werkboekje groep 4. Zomer werkboekje groep 5. Zomer werkboekje groep 6. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om op Google te delen Wordt in een nieuw venster geopend. Posted in Zomer Tagged Groep 3 Thema zomer Werkboekje Berichtnavigatie.
Thema zomer Werkboekje voor groep 4 Juf Shanna.
Boer Boris wil geen feest! Thema zomer Werkboekje voor groep 4. Posted on 7 juni 2015 8 juni 2017 by juf.shanna. Klik hier om het werkboekje voor groep 4 te downloaden! Zomer werkboekje groep 5. Zomer werkboekje groep 6. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om op Google te delen Wordt in een nieuw venster geopend. Posted in Zomer Tagged Groep 4 Thema zomer Werkboekje Berichtnavigatie. Geef een reactie Reactie annuleren.
Thema zomer Werkboekje voor groep 5 Juf Shanna.
Boer Boris wil geen feest! Thema zomer Werkboekje voor groep 5. Posted on 1 juni 2015 17 juni 2017 by juf.shanna. Klik hier om het werkboekje voor groep 5 te downloaden! Zomer werkboekje groep 3. Zomer werkboekje groep 4. Zomer werkboekje groep 6. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om op Google te delen Wordt in een nieuw venster geopend. Posted in Zomer Tagged Groep 5 Thema zomer Werkboekje Berichtnavigatie. Geef een reactie Reactie annuleren.
Yurls Werkboekjes werkboekjes.yurls.net.
later opnieuw tonen ik ga akkoord met cookies. Yurls Werkboekjes Feesten en seizoenen. Werkboekje zomer groep 1/2. Voeg toe aan Yurls. Like Yurls op Facebook.Alvast bedankt! Voeg toe aan Yurls. Voeg toe aan Yurls. Voeg toe aan Yurls. Voeg toe aan Yurls. Werkboekje Feest groep 1/3. Voeg toe aan Yurls. Voeg toe aan Yurls. Voeg toe aan Yurls. Voeg toe aan Yurls. Voeg toe aan Yurls.
Juf-Stuff lente-werkboekje groep 3.
En dan te bedenken dat het nog maar net maart is! Inspirerend weer voor een werkboekje met het thema lente. Dit boekje is goed te gebruiken als klaarwerk. Klik op de afbeelding om naar het bestand te gaan. Geplaatst door Juf Stuff. Dit e-mailen Dit bloggen! Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Labels Groep 3/4 lente. Nieuwer bericht Ouder bericht Homepage.
88 beste afbeeldingen over werkboekjes groep 3 op Pinterest Kerstbomen Kleuren met nummers en Clowns. Facebook.
Dit werkboekje is bedoeld om kinderen extra oefenmateriaal te geven voor het leren lezen. Ik heb woorden gebruikt die de meeste kinderen op de basisscholen aangeleerd krijgen. De woorden en plaatjes in dit boekje komen uit mijn app Leren lezen voor kinderen in groep 3. Winter Werkboekje Groep 3. Winter Werkboekjes voor Groep 1 t/m 8!

Contacteer ons