Resultaten voor kijken in de ziel

 
kijken in de ziel
 
Coen Verbraak Kijken in de Ziel van wetenschappers Nieuwsshow NPO Radio 1. appje. calendar. check. chevron-down. chevron-left. chevron-right. chevron-up. close. download. drag. facebook. fast-backward. fast-forward. google-plus. icon. instagram. linkedin.
Het nieuws van alle kanten. 0830 0930 Gehele uitzending. Coen Verbraak Kijken in de Ziel van wetenschappers. zaterdag 23 juli 2016 0903 uur. Luister live Speel fragment af Toevoegen aan afspeellijst Voeg aan afspeellijst toe. Kijken in de Ziel. Het bekroonde televisieprogramma van Coen Verbraak is terug. We keken eerder al in de ziel van rechters journalisten politici en topondernemers. Deze zomer kijken we in de ziel van wetenschappers. Te gast zijn o.a. Robbert Dijkgraaf Frans de Waal Martijn Katan en Ionica Smeets. Wat zijn hun twijfels waar lopen ze tegenaan en ook hoe gaan ze met fraude om? We vragen het aan Coen Verbraak.
Koefnoen Kijken in de Ziel Vakkenvullers YouTube.
Coen Verbraak Kijkt in de Ziel van Vakkenvullers.
De Tijdstroom Uitgeverij Kijken in de ziel.
Maar wat nu als ze zélf door het bestaan op de proef worden gesteld? Vinden ze door hun ervaring dan vanzelf de uitgang of tasten ze net als ieder ander machteloos in het duister? In Kijken in de ziel interviewt en portretteert Coen Verbraak toppsychiaters. Dat levert fascinerende en opvallend openhartige gesprekken op. Wat is schaamte eigenlijk? Kun je verlegenheid afleren? De psychiaters praten niet alleen over hun vak maar vooral ook over zichzelf. Wat hadden ze eigenlijk aan hun vak toen ze zelf een geliefde verloren? Wat zijn hun eigen neuroses? Hebben ze er zelf ooit aan gedacht een eind aan hun leven te maken? Kijken in de ziel is gebaseerd op de gelijknamige tv-serie van de rvu.
Louise Fresco gast in Tv-programma Kijken in de ziel Wetenschappers WUR.
Louise Fresco gast in Tv-programma Kijken in de ziel Wetenschappers. In het Tv-programma Kijken in de ziel Wetenschappers spreekt de journalist Coen Verbraak vanaf 29 juli zes afleveringen lang met toonaangevende wetenschappers waaronder Louise Fresco de voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen Universiteit en Research Centre. Het programma Kijken in de ziel is een serie programmas waarin prominenten binnen een specifieke beroepsgroep worden geïnterviewd over dit beroep en over hun eigen leven. De meest recente groep die Coen Verbraak interviewde in deze serie waren schrijvers. Nu zijn dus wetenschappers aan de beurt.
Kijken in de ziel De achterblijvers De Bezige Bij.
En is de balans na zoiets uitsluitend negatief of gloort er zelfs na het diepste donker toch weer licht aan het eind van de tunnel? In het nieuwe televisietweeluik Kijken in de ziel De achterblijvers praat Coen Verbraak met mensen die hebben ervaren hoe het is om iemand te verliezen. Kijken in de ziel De achterblijvers wordt door de NRT uitgezonden in januari 2017. In het gelijknamige boek zijn de complete interviews uit deze serie opgenomen. Lees hier een fragment uit dit boek. Download de gratis pdf. Download hier Acrobat Reader.
Kijken in de ziel Schrijvers 2Doc.nl.
Kijken in de ziel Schrijvers. Coen Verbraak praat in het kader van de Boekenweek met schrijvers. Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending. Arnon Grunberg over schrijven. Arnon Grunberg ontdekte al op jonge leeftijd de kracht van taal. Meld je aan voor de nieuwsbrief. 2Doc.nl is dé website voor documentairefilms van de publieke omroep en biedt meer dan duizend documentaires van Nederlandse bodem en daarbuiten. Interviews met de makers tips van de redactie films van debuterende makers context curatie en relevantie voor de documentaireliefhebber.
Kijken in de ziel NPO 2 21.15-22.00u. NRC.
Coen Verbraak praat in deze zesdelige reeks van Kijken in de ziel met toonaangevende wetenschappers onder wie natuurkundige Robbert Dijkgraaf wiskundige Ionica Smeets en hersenonderzoeker Jeroen Geurts. Heeft u een tip over dit onderwerp ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt. Betreft Taalfout of feitelijke onjuistheid Opmerking over het artikel. De eerste 5 artikelen hebben we u cadeau gedaan. Ook dit artikel lezen? Neem nu een abonnement bij NRC. Dat is in een paar minuten geregeld.
Kijken in de ziel artsen NVvH De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde.
Zoeken in de website. link is external Wachtwoord vergeten? Kijken in de ziel artsen. Kijken in de ziel artsen. Kijken in de ziel artsen. In de interviewserie Kijken in de Ziel van Coen Verbraak spraken artsen de afgelopen weken op Nederland 2 over hun vak én nadrukkelijk over zichzelf. Het levert fascinerende diepgaande en opvallend openhartige gesprekken op waarin we de artsen en hun vak leren kennen. Zes weken lang tussen 30 juli en 3 september is de serie door de NTR met veel succes op televisie uitgezonden. De afleveringen trokken gemiddeld 600.000 kijkers.
Kijken in de ziel De achterblijvers medischcontact.
14 december 2016 1 minuut leestijd. tv Kijken in de ziel De achterblijvers. In het televisietweeluik Kijken in de ziel De achterblijvers praat journalist Coen Verbraak met mensen die hebben ervaren hoe het is om iemand te verliezen. Vragen die aan de orde komen zijn onder andere wat is rouw precies? Gaat rouw op een dag over of kun je je leven lang in verdriet blijven hangen? Eerder sprak Verbraak in dezelfde reeks met onder meer psychiaters artsen rechters terminaal zieken en wetenschappers. Kijken in de ziel 2 en 9 januari 2017 21.10 uur NPO 2. Media en cultuur tv.
Terugkijken Kijken in de ziel De achterblijvers TVGids.nl.
ON DEMAND Met het tweede deel kwam er maandag een eind aan het indrukwekkende programma Kijken in de ziel De achterblijvers. Bekijk het eerlijke openhartige en soms hartverscheurende tweede deel hier. In het tweeluik Kijken in de ziel De achterblijvers sprak Coen Verbraak in twee delen met mensen die iemand verloren. Het resultaat daarvan was een indrukwekkend tweeluik waarin duidelijk werd wat het voor hen heeft betekend om iemand of om meerdere personen te verliezen. Verbraak vroeg hen wat rouw in hun ogen precies is hoe zij erin slagen om verder te leven en stelde bovendien de vraag of rouw op een dag over gaat. Verdriet een plek geven. Maandag was het tweede deel te zien. Weer hoorden we onder anderen Suzan Hilhorst aan het woord. Zij verloor twee dochters.
De Rechter Kijken in de ziel rechters 2Doc.nl.
Maakt het voor de hoogte van de straf uit waar je voor de rechter staat en wie je tegenover je hebt? En wat voor invloed heeft het vak op hun eigen mensbeeld? Daarover gaat het in de slotaflevering van Kijken in de ziel rechters. Kijken in de ziel Topondernemers afl 6 De Ondernemer Kijken in de ziel topondernemers. Kijken in de ziel rechters. Nut en noodzaak Kijken in de ziel Wetenschappers. De verdachte Kijken in de ziel rechters. Kijken in de ziel Op de drempel Kijken in de ziel Op de drempel. Kijken in de ziel Schrijvers. De journalist Kijken in de ziel journalisten.

Contacteer ons