Op zoek naar kijken in de ziel?

 
kijken in de ziel
 
NRC webwinkel Kijken in de ziel NRC webwinkel.
De dood is de laatste levensfase maar hoe bereid je je daarop voor? En hoe gaan nabestaanden om met de rouw die de dood onlosmakelijk aanzich verbindt? In het tweeluik Kijken in de Ziel Op de drempel en De achterblijvers vertellen de geïnterviewden aan Coen Verbraak onomwonden over leven in het zicht van de dood en hoe het is om iemand te verliezen. Voor de serie Kijken in de ziel Op de drempel praat Coen Verbraak met mensen die van hun arts te horen hebben gekregen dat ze nog maar korte tijd te leven hebben. Onder hen filosoof René Gude initiatiefnemer van deze serie. Hetzijn confronterende interviews over hoe het is om te leven met een doodvonnis op zak.
De Tijdstroom Uitgeverij Kijken in de ziel.
Maar wat nu als ze zélf door het bestaan op de proef worden gesteld? Vinden ze door hun ervaring dan vanzelf de uitgang of tasten ze net als ieder ander machteloos in het duister? In Kijken in de ziel interviewt en portretteert Coen Verbraak toppsychiaters. Dat levert fascinerende en opvallend openhartige gesprekken op. Wat is schaamte eigenlijk? Kun je verlegenheid afleren? De psychiaters praten niet alleen over hun vak maar vooral ook over zichzelf. Wat hadden ze eigenlijk aan hun vak toen ze zelf een geliefde verloren? Wat zijn hun eigen neuroses? Hebben ze er zelf ooit aan gedacht een eind aan hun leven te maken? Kijken in de ziel is gebaseerd op de gelijknamige tv-serie van de rvu.
Special Kijken in de ziel Wetenschappers.
Bij DKVN de achtergronden! In Kijken in de Ziel Wetenschappers spreekt Coen Verbraak met verschillende toonaangevende wetenschappers onder wie natuurkundige Robbert Dijkgraaf primatoloog Frans de Waal wiskundige Ionica Smeets hersenonderzoeker Jeroen Geurts landbouwexpert Louise Fresco bacterioloog Roel Coutinho en kankeronderzoeker Hans Clevers. In deze special vind je naast de uitzending zelf per aflevering meer informatie over de onderwerpen die in de gesprekken aan bod komen. Ook vind je hier achtergronden bij de verschillende gasten. Aflevering 1 Voorbij de grenzen van het weten. Wat is wetenschap precies? Wat moet je kunnen om een goede onderzoeker te zijn?
Brigade-generaal uit Havelte in tv-programma Kijken in de Ziel RTV Drenthe.
HAVELTE Brigade-generaal Jan Swillens van de 43 Gemechaniseerde Brigade in Havelte vertelt vanavond over zijn vak in het NTR-programma Kijken in de Ziel Militairen. In het programma praat Coen Verbraak in zes afleveringen met elf mannen en vrouwen uit de Nederlandse krijgsmacht over hun werk en over zichzelf. Verbraak zoekt voor zijn programma vaak beroepen uit waarin mensen voor moeilijke dilemma's staan. Kijken in de Ziel Militairen is vanavond om 21.10 uur te zien op NPO 2. Meer over dit onderwerp.
Koefnoen Kijken in de Ziel Vakkenvullers YouTube.
Coen Verbraak Kijkt in de Ziel van Vakkenvullers.
bol.com Kijken in de ziel Coen Verbraak 9789023454427 Boeken.
Maar wat nu als ze zélf door het bestaan op de proef worden gesteld? Vinden ze door hun ervaring dan vanzelf de uitgang of tasten ze net als ieder ander machteloos in het duister? In Kijken in de ziel interviewt en portretteert Coen Verbraak toppsychiaters. Dat levert fascinerende en opvallend openhartige gesprekken. Wat is schaamte eigenlijk? Kun je verlegenheid afleren? De psychiaters praten niet alleen over hun vak maar vooral ook over zichzelf. Wat hadden ze eigenlijk aan hun vak toen ze zelf een geliefde verloren? Wat zijn hun eigen neuroses? Hebben ze er zelf ooit aan gedacht een eind aan hun leven te maken? Kijken in de ziel is gebaseerd op de gelijknamige tv-serie van de rvu.
Coen Verbraak stopt met Kijken in de zielRTV Telegraaf.nl.
Home Film en Uitgaan RTV. Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement! Coen Verbraak stopt met Kijken in de ziel. Gisteren 0600 Patricia Cortie. Programmamaker Coen Verbraak gaat stoppen met Kijken in de ziel. Er komen nog maximaal twee series. Hij maakt volgend jaar nog een reeks met religieuze leiders. Dat zal waarschijnlijk de een-na-laatste of de laatste zijn. Je loopt het gevaar dat je te laat ophoudt. Dat mensen zeggen ja nou merk je wel dat het niet veel meer is. Ik ben bezig iets nieuws te verzinnen vertelt Verbraak vandaag in De Telegraaf.
In Kijken in de ziel lukt het Verbraak een paar militairen te ontwapenen Televisie Voor nieuws achtergronden en columns.
Een mooi beschaafd steekspel en een heftig gebrachte reportage over een bezoek aan oorlogsgebied. Door Haro Kraak 24 juli 2017 2200. Wie in oorlogsgebied is geweest praat daar doorgaans niet graag over. Die aanname is het uitgangspunt van Mijn Missie het Omroep MAX-programma waarin veteranen terugkeren naar plekken waar ze gestationeerd waren. Om nou te zeggen dat ik een betere wereld in Congo heb gemaakt relativeerde Charlie Suilen zaterdag Ik kom er nog steeds en het is nog altijd één doffe ellende.
Kijken in de ziel van militairen TVGids.nl.
Kijken in de ziel van militairen 2017. 24 juli 2017 2115 2200 uur. INFORMATIEF Kijken in de ziel trapt een gloednieuw seizoen af met een uitzending over militairen. Coen Verbraak praat in zes afleveringen met mannen en vrouwen uit het leger. Wat zijn hun beweegredenen? Wat hebben ze meegemaakt? Coen Verbraak is terug met zijn intrigerende interviewprogramma Kijken in de ziel. De meesterinterviewer kijkt in dit nieuwe seizoen in het diepste van de ziel van de mensen die ons land beschermen tegen oorlogen militairen.
Terugkijken onze militairen en hun stiekeme wens voor actie. Blendle logo.
Onder andere een luchtgevechtsleider militair psycholoog luitenant ter zee en brigade-generaal praten met journalist Coen Verbraak openhartig over hun vak. Vanaf het begin van Kijken in de Ziel met de titel Winnen zonder strijd? wordt de kijker geboeid door de ethische dilemmas die de revue passeerden. Deze worden haarfijn aangevoeld door interviewer Verbraak die flink doorvraagt naar potentiële situaties en de besluitvorming in zulke gevallen. Wat zou u doen als een Russisch vliegtuig richting Amsterdam vliegt en niet reageert op uw commandos? Wie waarschuwt u bij een onverwachte onderzeese ontmoeting met een niet-vriendelijke partij? Rust kenmerkt de zeeman. In de praktijk blijken Russische vliegtuigen soms wat stout te zijn en iets verder van huis te vliegen dan afgesproken.
Kijken in de ziel 2Doc.nl.
In de programmareeks Kijken in de ziel verkent programmamaker Coen Verbraak de ziel van een beroep. Psychiaters artsen voetbaltrainers journalisten strafpleiters politici artsen topondernemers en rechters vertellen over hun vak en zichzelf. Meld je aan voor de nieuwsbrief. 2Doc.nl is dé website voor documentairefilms van de publieke omroep en biedt meer dan duizend documentaires van Nederlandse bodem en daarbuiten.

Contacteer ons