Meer resultaten voor kijken in de ziel

 
kijken in de ziel
 
Allochtone militairen morren over interviewserie NTR Kijken in de Ziel Noventas.
Geplaatst in Diversen. Getagd allochtone militairen, Kijken in de Ziel, NTR, Stichting Multicultureel Netwerk Defensie. 2 gedachten over Allochtone militairen morren over interviewserie NTR Kijken in de Ziel. 24/08/2017 om 1534.: Grote onzin, ik vond het een super informatief programma.
Terugkijken: onze militairen en hun stiekeme wens voor actie. Blendle logo.
Onder andere een luchtgevechtsleider, militair psycholoog, luitenant ter zee en brigade-generaal praten met journalist Coen Verbraak openhartig over hun vak. Vanaf het begin van Kijken in de Ziel met de titel Winnen zonder strijd? wordt de kijker geboeid door de ethische dilemmas die de revue passeerden.
Kijken in de Ziel met militairen: spannende verhalen en geestig legerjargon NRC.
25 juli 2017. Coen Verbraak en Commandant der Strijdkrachten Tom Middendorp in Kijken in de Ziel NTR. Op verjaardagen merk ik dat mensen echt aan mijn lippen hangen wanneer ik vertel wat we doen, zei helikopterpiloot Roël Boezen in de VPRO Gids naar aanleiding van de nieuwe reeks Kijken in de Ziel.
Mediacourant.nl Multiculti-militairen: Gastenlijst Kijken in de Ziel te wit.
Multiculti-militairen: Gastenlijst Kijken in de Ziel te wit. Geplaatst op Thu 24 Aug 2017 om 1238.: De gastenlijst van de huidige editie van het NPO 2-programma Kijken in de Ziel, waarin Coen Verbraak ditmaal militairen interviewt, is te wit. Dat zegt Elvis Manuela van de Stichting Multicultureel Netwerk Defensie in het AD.
Kijken in de ziel: Rechters door Coen Verbraak Dvd Jongbloed.nl.
Na de series over psychiaters bekroond met de Zilveren Nipkowschijf, voetbaltrainers, advocaten, politici, artsen, topondernemers waarvan het interview met Rijkman Groenink werd bekroond met de Sonja Barend Award en journalisten verschijnt een nieuwe serie van Kijken in de ziel, waarin Coen Verbraak praat met twaalf rechters die onder meer Volkert van der G, Mohammed B.
In Kijken in de ziel lukt het Verbraak een paar militairen te ontwapenen Televisie Voor nieuws, achtergronden en columns.
Change a few things up and try submitting again. Bekijk al onze abonnementen Abonneer. In Kijken in de ziel lukt het Verbraak een paar militairen te ontwapenen. Een mooi, beschaafd steekspel en een heftig gebrachte reportage over een bezoek aan oorlogsgebied.
Coen Verbraak kijkt in de ziel van Nederlandse militairen Show AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Logo AD. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mai
Coen Verbraak kijkt in de ziel van Nederlandse militairen. nieuwe interviewreeks In de documentairereeks Kijken in de ziel: Militairen praat Coen Verbraak in zes afleveringen met elf mannen en vrouwen uit de Nederlandse krijgsmacht over hun vak én over zichzelf.
Coen Verbraak zet punt achter Kijken in de Ziel Televizier.nl.
De koek is op voor Coen Verbraak: de presentator stopt binnenkort met zijn populaire interviewreeks Kijken in de ziel. In gesprek met de Telegraaf ter promotie van de nieuwe, dertiende reeks Kijken in de ziel met militairen, liet Verbraak doorschemeren te willen stoppen.
Kijken in de ziel 2009.
Kijken in de ziel Wikipedia.
RVU 2009-2010, NTR 2010-heden. Kijken in de Ziel is een televisieprogramma van de NTR voormalig RVU gepresenteerd door Coen Verbraak. Het programma geeft inzicht in verschillende vakonderwerpen, waar vaak door de gasten met ervaring over dit betreffende vak wordt gesproken over verschillende onderwerpen alsook hun persoonlijke ervaring hiermee.
Militaire dilemma's' in Kijken in de ziel Nieuwsbericht Defensie.nl.
Still uit aflevering Kijken in de ziel. Duivelse dilemma's' spelen een grote rol in de interviews. Zo vertelt militair verpleegkundige sergeant-majoor Yvonne van Nieuwburg in de 3e aflevering over hoe zij een Afghaanse vader met baby weg moest sturen aan de poort van het Nederlandse kamp in Afghanistan.

Contacteer ons