Meer resultaten voor ik ben oke jij bent een sukkel

 
ik ben oke jij bent een sukkel
 
Ik ben oke jij bent een sukkel.
Ik ben oke jij bent een sukkel. Ik ben OKE jij bent een sukkel. Betweterige schoonzus bemoeizuchtige baas of onhandelbaar kind? Stop ze te veranderen. Ze zijn wie ze zijn. En dat zal altijd zo blijven. Ze zijn je goudmijn. Ik ben oke jij bent een sukkel. Na de bestseller Ja-maar wat als alles lukt Huh! en Omdenken is Berthold Gunster terug met een boek over een onderwerp wat iedereen zal aanspreken relaties. We hebben er elke dag mee te maken. Ze kunnen een bron zijn van stress en verdriet.
Ik ben oke jij bent een sukkel Boek Berthold Gunster 9789022993781 online bestellen Thema.nl.
Ik ben oke jij bent een sukkel. Berthold Gunster Type Paperback. Uitgeverij Bruna Uitgevers A.W. 1999 Voor 1800 besteld morgen in huis Bestellen Plaats op verlanglijst. Gebaseerd op de techniek van het omdenken van de bekende schrijver Berthold Gunster. Toegepast op relaties zowel in zakelijke als privésituaties. Betweterige schoonzus bemoeizuchtige baas of onhandelbaar kind?
Boekwinkeltjes.nl Boeken zoeken 9789022993781.
Omdenken in zakelijke en persoonlijke relaties. Waar de meeste adviesboeken nogal zweverig zijn is dit boek juist down-to-earth. Aan de hand van situaties uit de dagelijkse praktijk vertelt de auteur hoe je meer info. genaaide paperback met flappen in als nieuwe staat 5116 7e dr 2013 290 p 470 gr.
Ik ben oké. Jij bent een sukkel door Berthold Gunster Boek Jongbloed.nl.
Boeken E-books Recht op u af. Literatuur Koken Jeugd Psychologie Gezondheid Spiritualiteit Religie Reizen Geschiedenis Sport. Agenda Seminars Collegereeks Masterclasses Sprekers. Actueel Opinie Interviews Recensies. Home Boeken Management Ik ben oké. Jij bent een sukkel. Jij bent een sukkel. Nederlandstalig Paperback 290 blz. Boek onze prijs 1999. Op werkdagen voor 2300 uur besteld volgende dag in huis. Gratis verzending vanaf 20. bestellen Zet op verlanglijst. Betaal met acceptgiro of iDeal. Over dit boek Inhoudsopgave Bestelopties De Auteur. Betweterige schoonzus bemoeizuchtige baas of onhandelbaar kind? Stop ze te veranderen. Ze zijn wie ze zijn.
Ik ben oké jij bent een sukkel Berthold Gunster Lev.boeken.
Ik ben oke jij bent een sukkel. Paperback ook verkrijgbaar als. Een grappig boek doorspekt met aannemelijke voorbeelden. Het is een bladerboek makkelijk te lezen en weer weg te leggen. Betweterige schoonzus bemoeizuchtige baas of onhandelbaar kind? Stop ze te veranderen. Ze zijn wie ze zijn. En dat zal altijd zo blijven. Ze zijn je goudmijn.
Ik ben oke jij bent een sukkel van Berthold Gunster in iBooks.
Download nu iTunes om uit de iTunes Store te kunnen downloaden. Heb je iTunes al? Klik op Ik heb iTunes om het te openen. iTunes voor Mac en pc. Ik ben oke jij bent een sukkel. Bekijk meer van deze auteur. Dit boek is als download beschikbaar op je Mac of iOS-apparaat met iBooks en op je computer met iTunes. Boeken kunnen worden gelezen met iBooks op je Mac of iOS-apparaat. Betweterige schoonzus bemoeizuchtige baas of onhandelbaar kind? Stop ze te veranderen. Ze zijn wie ze zijn. En dat zal altijd zo blijven. Ze zijn je goudmijn. Na de bestseller Ja-maar wat als alles lukt Huh!
Omdenken over omdenken en Ja-maar denken.
Na het lezen van het bekende boek Ik ben oke jij bent een sukkel heb ik ondanks dat ik er wel het nodige van opgestoken heb ook een paar kritische opmerkingen. Met vriendelijke groet Hein Pragt. C 2013 Hein Pragt. Ik ben zeer nieuwsgierig en leergierig van aard en heb al veel gelezen over omgaan met mensen in het algemeen. Ook heb ik vanuit mijn werk de nodige verkooptrainingen trainingen in omgaan met klanten en andere soft skills trainingen gehad. En of het nu om klanten collega's partners kinderen of leidinggevenden gaat veel principes zijn vrij algemeen.

Contacteer ons