Resultaten voor mindfulness heerlen

 
mindfulness heerlen
 
Alles over bevallen iMom.
Interesse: stuur even een mailtje voor de eerstvolgende startmogelijkheid carla@mindfullimburg.nl. Locatie: Heerlen Parc Imstenrade 74. Tijd: Dinsdagavonden, 19.30 tot 21.30 uur. Kosten: 250 voor 7 bijeenkomsten. Ben je ingeschreven bij Cicogna Kraamzorg, dan ontvang je 10% korting! Let op: de training wordt bij een aantal zorgverzekeraars deels vergoed als mindfulnesstraining of als zwangerschapscursus. Nadat je je hebt aangemeld, neemt Mindfulnesstrainer Carla Spitz contact met je op voor een telefonische intake en regelt zij de betaling verder met je. Heb je interesse of wil je eerst wat meer informatie? Stuur dan een e-mail naar carla@mindfullimburg.nl. Wat is Mindfulness precies?
mindfulness hilversum mindfullness mindfulness heerlen.
mindfulness werkboek kijken in de ziel mindfulness heerlen. De training leert je je beter te concentreren en meer ontspannen en evenwichtig in het leven te staan. Mindfulness Heerlen van Romunde Heerlen fijnecoach.nl. Mindfulness Heerlen van Romunde. Mindfulness Heerlen Van Romunde.
StressWise Heerlen de toegankelijke psycholoog ACT therapie training mindfulness.
Heerlen training solo individueel. ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen. Trainingen van 8 weken Eigen bijdrage vanaf 80 Geen eigen risico. AANMELDEN, INFO, ADVIES. Heerlen training duo met z'n' tweeën. ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen.
Mindfulness Heerlen Van Romunde Heerlen 0614995456.
Sorteer op: Naam Adres Postcode. 1 vermelding gevonden 0.001 seconden Exporteer naar Excel. Mindfulness Heerlen Van Romunde. Jan Campertstraat 5. 6416 SG Heerlen. Toon kaart Op zoek naar een bedrijf? Kijk op LocalBiz.nl Via SMS Vermelding verwijderen! Routeplanner: Vertrekpunt Eindbestemming.
Mindfulness training Mondriaan voor geestelijke gezondheidszorg.
Alle bekende mindfulness oefeningen zitten in deze training, zoals de bodyscan, de zitmeditatie, de 3 minuten ademruimte en de loopmeditatie. Ook krijgt u toegang tot mp3 geluidsfragmenten die u op uw computer of telefoon kunt zetten om op elk gewenst moment een mindfulness oefening te kunnen doen. Start de training en wordt mindful! U start een online zelfhulptraining door zelf een inlogaccount aan te maken zie rode pijl op de website: https//mondriaanzelfhulp.minddistrict.nl: Aanmelden voor account. U ontvangt een bevestiging op uw e-mailadres. Klik op de link en log in met uw e-mailadres en ingestelde wachtwoord. De zelfhulptrainingen staan voor u klaar in de Store. Klik op de training naar keuze om deze te activeren. De training doorloopt u stapsgewijs. Zodra een onderdeel afgerond is kunt u verder met de volgende sessie. over de andere online zelfhulptrainingen. Stel uw vraag. Reacties en klachten. voor familie en naasten. voor uw carrière. Jaarlijks bieden we zorg aan meer dan 7.000 mensen. We hebben speciale programmas voor kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische of psychiatrische klachten en voor mensen met verslavingsproblemen. Daarnaast biedt Mondriaan forensische psychiatrie. 2017 Mondriaan Disclaimer Gerealiseerd door Betawerk met Drupal CMS. 6419 XZ Heerlen.
Heerlen Mindfulnesstraining Nederland.
Bergen op Zoom. Ella Lemmens, Mindfulness in je leven. Mindfulness Heerlen en omgeving: en NU aandacht voor jezelf. Drukte, stress, piekeren, vermoeidheid, pijn.mindfulness op maat voor de individuele situatie. Mindfulness oftewel aandachtstraining kan een belangrijk instrument zijn om stress te leren hanteren.
mindfulness werkboek kijken in de ziel mindfulness heerlen.
mindfulness werkboek kijken in de ziel mindfulness heerlen. mindfulness werkboek kijken in de ziel mindfulness heerlen. De training leert je je beter te concentreren en meer ontspannen en evenwichtig in het leven te staan. Mindfulness Heerlen van Romunde Heerlen fijnecoach.nl.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Heerlen Mindfulnesstraining Nederland.
Bergen op Zoom. Ella Lemmens, Mindfulness in je leven. Mindfulness Heerlen en omgeving: en NU aandacht voor jezelf. Drukte, stress, piekeren, vermoeidheid, pijn.mindfulness op maat voor de individuele situatie. Mindfulness oftewel aandachtstraining kan een belangrijk instrument zijn om stress te leren hanteren.
Anne Wolfs Mindfulness en ACT coaching. Create a website or blog at WordPress.com. Create a website or blog at WordPress.com.
Niet zelden zie ik een wanhopige uitdrukking op het gezicht van de dapperen die aan de slag gaan met mindfulness en meditatie. Zeker op het moment wanneer ik uitnodig om te stoppen met het continue rennen door het leven, van hot naar her.
Mindfulness Micare Revalidatie Heerlen.
Locatie: Micare Health, CBS-weg 15 Heerlen. Kosten: 295, per training inclusief materiaal koffie/thee. Als je een keertje niet kan, mag je de bijeenkomst in een volgende training inhalen. Neem je iemand mee! Dan ontvang jij 5% korting op de training. Ben je al eerder bij Micare in behandeling geweest, dan ontvang je 10% korting op de training. Wanneer je ook nog iemand meeneemt loopt je korting op tot 15%. Graag aanmelden vóór 6 maart. Mocht je vragen hebben of je willen aanmelden voor de mindfulness training, stuur dan een e-mail naar info@micare-health.nl.

Contacteer ons