Meer resultaten voor mindfulness heerlen

 
mindfulness heerlen
 
ACT Mindful Limburg.
Binnen het samenwerkingsverband ACT Mindful Limburg hebben Barry en Esmeralda hun kennis en kunde gebundeld om mensen te ondersteunen bij herstel, te helpen bij het vergroten van hun psychologische flexibiliteit en te begeleiden bij het verwezenlijken van hun doelen en dromen. Mindfulness ACT Trainer/Coach. Mindfulness ACT Trainer/Coach. Ik ben Barry Kicken, geboren op 12 november 1978 in Heerlen.
Mindfulness Micare Revalidatie Heerlen.
Locatie: Micare Health, CBS-weg 15 Heerlen. Kosten: 295, per training inclusief materiaal koffie/thee. Als je een keertje niet kan, mag je de bijeenkomst in een volgende training inhalen. Neem je iemand mee! Dan ontvang jij 5% korting op de training. Ben je al eerder bij Micare in behandeling geweest, dan ontvang je 10% korting op de training. Wanneer je ook nog iemand meeneemt loopt je korting op tot 15%. Graag aanmelden vóór 6 maart. Mocht je vragen hebben of je willen aanmelden voor de mindfulness training, stuur dan een e-mail naar info@micare-health.nl.
Mindfulness basis MBSR/MBCT training Heerlen Rianne Schoenmakers.
Heerlen, Limburg Nederland Google Maps Website.: DE KRACHT VAN LIEFDEVOLLE AANDACHT Mindful Zelf-Compassie training Heuvelland. Get out of your Mind NOW 20-5-2017. Wie is Rianne Schoenmakers? Ik ben categorie 1 MBSR/CT mindfulness trainer, sinds 2014 gekwalificeerd MSC mindfulness zelfcompassie trainer en sinds november 2016 MFY Vrienden worden met Jezelf, de mindfulness zelfcompassie trainer voor Jongeren en Jongvolwassenen.
Kinderpraktijk coaching en mindfulness: coachen en mindfulness voor kinderen Sittard Heerlen Kinderpraktijk Coaching en Mindfulness.
scheiden overlijden pesten. Bij de kinderpraktijk coaching en mindfulness kunnen kinderen en hun ouders terecht die even een steuntje in de rug nodig hebben: voor kindercoaching of een training mindfulness, opvoedondersteuning en/of advies bij opvoeden. Als kindercoach voor kinderen uit de regio Sittard, Heerlen, Maastricht zuid-Limburg maak ik gebruik van de eigen praktijkruimte in Bingelrade.
EIGENWIJS Coaching Therapie MIndfulness Heerlen.
Welkom bij EIGENWIJS. EIGEN WIJS is een praktijk voor persoonlijke coaching, therapie en mindfulness. EIGEN WIJS levert in alle gevallen maatwerk, afgestemd op de wensen en de mogelijkheden van de klant. Voorop staat dat er ruimte is voor jou als persoon, ruimte voor jouw wensen en behoeften.
Displaying items by tag: Heerlen.
Tijdens de training leer je hoe je geest werkt: hoe emoties, oordelen en gedachten vaak de oorzaak zijn van geestelijke en lichamelijke pijn. In plaats van weerstand op te bouwen leert mindfulness je juist om naar deze themas toe te bewegen, met je aandacht in het hier en nu aanwezig te zijn op het moment dat iets zich aandient. Categorie Mindfulness, Meditatie. Adres Ridderweg 48 6418 PJ, Heerlen 06 50221650.
Home Mindful Limburg.
Mindfulness staat voor aandacht geven aan alles wat belangrijk is in jouw leven, zonder daar een oordeel over te hebben. Mindful Limburg biedt Mindfulness trainingen aan van 8 weken op een mooie locatie in Heerlen. Hierbij leer je hoe je meer in het hier en nu kunt zijn.
Heerlen Mindfulnesstraining Nederland.
Bergen op Zoom. Ella Lemmens, Mindfulness in je leven. Mindfulness Heerlen en omgeving: en NU aandacht voor jezelf. Drukte, stress, piekeren, vermoeidheid, pijn.mindfulness op maat voor de individuele situatie. Mindfulness oftewel aandachtstraining kan een belangrijk instrument zijn om stress te leren hanteren.
Heerlen.
Heerlen, ACT vervolgtraining 5 bijeenkomsten. Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je je alvast inschrijven, dan kan dat telefonisch of je kunt via het contactformulier aangeven dat je interesse hebt. Je krijgt dan van ons bericht als de nieuwe data bekend zijn.
Mindfulness Heerlen Van Romunde in Heerlen De Telefoongids.
Coaching En Counseling in Heerlen. Mindfulness Heerlen Van Romunde. Eigenaar van dit bedrijf? Mindfulness Heerlen Van Romunde in Heerlen. add_review Ja Nee. Jan Campertstraat 5, 6416SG, Heerlen. Rubriek: Coaching en counseling. Schrijf als eerste een review. Bloemetje bezorgen Website bezoeken.
Mindfulness Heerlen Zorgaanbieders.nl.
donderdag 16 juni 2016. Home Mindfulness Heerlen. Klik hier voor een overzicht van beste zorgaanbieders bij u in de regio! U vindt hier informatie over meer dan 1000 aandoeningen. Bekijk bijsluiters en werking van meer dan 1000 medicijnen. U vindt hier informatie en tips over diverse medische aspecten.

Contacteer ons