Meer resultaten voor mindfulness dordrecht

 
mindfulness dordrecht
 
Toe aan wat bewustzijn? 4 x mindful in Dordrecht indebuurt Dordrecht.
Mindful Massage massagesalons. 4 Mindfulness training. Patries Dekkers is een mindful-therapeut. Ze geeft individuele en groepstrainingen aan mensen met stressgerelateerde klachten, zoals burnout, angst en paniekklachten, hyperventilatie, maar ook mensen met pijnklachten. Deze trainingen geeft ze ook aan kinderen en pubers. Mindfulness Training Dordrecht wellness.
Azil Centrum voor levenskunst.
Centrum voor Levenskunst. Azil Centrum voor Levenskunst richt zich op het behouden van gezondheid, zowel op lichamelijk als psychisch vlak. Daarnaast biedt het ondersteuning bij ziekte. Yoga, Pilates, Boxing Yoga, Exercise Ball Training, Mindfulness Coaching Cursussen, Leefstijl Coaching en Orthomoleculaire Voeding Therapie.
Soepel de Massage Winkel Dordrecht Soepelteam Patries.
Mijn naam is Patries Dekkers, bij Soepel geef ik individuele mindfulnesstraining, coaching chronische stress reversal, en compassietraining. Sinds 2007 geef ik de originele mindfulnesstraining MBSR/MBCT in Dordrecht aan mensen met stressgerelateerde klachten, zoals burnout, angst en paniekklachten, hyperventilatie, maar ook mensen met pijnklachten. Mindfulness heeft me geleerd om te gaan met de onvermijdelijke stress en uitdagingen van het leven, zonder mezelf erin te verliezen.
Nieuwe website voor Mindfulness Trainingen Dordrecht!
Nieuwe website voor Mindfulness Trainingen Dordrecht! 27 februari 2015. Mindfulness Trainingen Dordrecht verzorgt mindfulnesstrainingen voor volwassenen, kinderen, organisaties en onderwijs. Mindfulness leert je om te gaan met de onvermijdelijke druk en uitdagingen van het leven, zonder jezelf erin te verliezen.
De trainer Mindfulness training Dordrecht.
Patries Dekkers Mindfulness Compassietrainer, VMBN categorie 1. Patries Dekkers Training Coaching Mindfulness Compassie Stresspreventie Mindfulness in Onderwijs en Gezondheidszorg Burnout en Reintegratiebegeleiding. 06 55 76 36 04. 2014 2018 Mindfulness Training Dordrecht Home Links Disclaimer Privacy Algemene voorwaarden. RB-Media Internet Solutions Webdesign Dordrecht.
Mindfulness individueel training coaching Dordrecht persoonlijk kim freriksen.
Heb je behoefte aan een 1 op 1 mindfulnesstraining of coaching op basis van mindfulness en ACT, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is naar eigen wens en flexibiliteit in te vullen, de kosten hieronder zijn een voorbeeld. Johan Willem Frisostraat 33, Dordrecht.
Dordrecht Mindfulness, Hardlopen, Mindful Run Nederland.
9 mei 2015 Mindful Trailrun Teutoburgerwald. Mindful Run cursus Dordrecht. Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 15, uur. De cursuskosten bedragen 95, inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in Dordrecht?
Displaying items by tag: Dordrecht.
Mindfulness Trainingen Dordrecht. De originele mindfulnesstraining MBSR/MBCT is geschikt voor iedereen die bewuster wil leren omgaan met werkstress, of minder geleefd wil worden door gezondheidsklachten, en iedereen die zich actief wil inzetten voor eigen gezondheid en welzijn. In het bijzonder wanneer u.:
Ontspannen in Zwijndrecht en Dordrecht.
Mindfulness Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Delft, Woerden.
Mindfulness Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Delft, Woerden, Alphen aan den Rijn admin 2013-04-12T1550340000.: Op zoek naar een mogelijkheid om een coachingstraject te volgen op het gebied van mindfulness vanuit Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Delft, Woerden of Alphen aan den Rijn? Bij JE BENT MEER kun je onder meer terecht voor persoonlijke coaching en business coaching, waarin de aandacht gericht wordt op mindfulness.
Mindfulness Praktijk Van Waterschoot.
Het beoefenen van mindfulness dient in de thuissituatie een plekje te krijgen, het moet u dus wel liggen. Wat houdt mindfulness in? Mindfulness betekent: doelbewust aandacht geven, zonder oordeel, in het huidige moment. Het betreft een meditatietechniek die teruggaat op oosterse invloeden en westerse psychologie.

Contacteer ons