Resultaten voor mindfulness lelystad

 
mindfulness lelystad
 
Bel Nicki Mano Psycholoog Lelystad Druten 06-54348608 Nicki Mano behandelt al je klachten! Home.
Zit je iets dwars? Vertel mij je verhaal. Er zit je iets dwars en je zoekt naar een oplossing voor je klachten. Daarbij kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Goed dat je hiervoor openstaat! Vertel mij je verhaal en laat mij je helpen.
Mindfulness Training.
Zoek je innerlijke rust? Wil je leren mediteren? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat Mindfulness is en jou kan opleveren? BLIJF ER NIET MEE ROND LOPEN en kom naar de komende 8-WEEKSE MINDFULNESS TRAINING. Mindfulness training Lelystad op de Yogaboerderij. 8 avonden start vanaf 21 januari 2016 op iedere donderdagavond van 19.30-22.00 uur. De afsluiting is een stilte-ochtend op zondag 10 april van 09.00-13.00 uur. Je bent welkom vanaf 19.15 uur in de liefdevol ingerichte Yogaboerderij aan de Rivierenlaan 240 in Lelystad. De kosten bedragen 30000. Studenten en diegene in minder fortuinlijke omstandigheden 25000. Deze prijs is incl. werkboek en usb-stick met oefeningen. Je inschrijving vindt plaats ná een telefonisch gesprek en na aanbetaling is je plek gereserveerd. Bij voldoende aanmeldingen min.
Centrum voor Meditatieve ontspanning Hilda Postema.
Het ervaren van Stilte diepe ontspanning is helend. We lossen daardoor spanning en vermoeidheid op. Daardoor komt er weer levensenergie levenslust. De rest volgt vanzelf. Adres Centrum voor Meditatieve ontspanning Waalstraat 55 Lelystad. Naam Hilda Margaretha Postema geboren te Drenthe Roden. Adres Waalstraat 55 8226 LZ Lelystad. Burgerlijke staat gehuwd met Pieter Post sinds 1978 twee kinderen uitwonend vijf kleinkinderen. 1977 Teacher Training Course Meditation and Yoga fase 1 Transcendente Meditatie. 1978-1981 International Siddhi retreat course. 1983 Teacher Training Course Meditation and Yoga fase 2 en 3 Transcendente Meditatie. 1984-2002 Diverse opleidingen in Ayur Veda en Vedische Studies en volgen van interne retraites. 2000-heden Onafhankelijke organisatie opgestart TDM meditatie Nederland. Sinds 2005 opleider Beroepsopleiding tot TDM Diepte Meditatie leraar erkend bij KTNO.
Meditatie en Mindfulness Flevoland.
Diepte Meditatie De gemakkelijkste weg naar meer rust! Een vorm van mediteren waarbij je diep tot rust komt stress klachten lossen op meer levenslust. Een gestruktureerde cursus waarbij je veel leert. Mindfulness Een diepgaand stap voor stap programma met resultaat. Mindfulness Programma een serie van zes sessies in klein groepsverband of op individuele basis. Losse Mindfulness back up sessies waar je per keer voor kunt opgeven als je het Mindfulness programma reeds hebt gevolgd. Centrum voor Meditatieve Ontspanning. Waalstraat 55 8226 LZ Lelystad. Geef je op voor de nieuwsbrief! Het Centrum voor Meditatieve Ontspanning biedt verschillende meditatieve programma's en is niet gebonden aan een bepaalde stroming. Hilda Postema en Pieter Post zijn de oprichters van Diepte Meditatie Nederland. Een organisatie met meer dan 12 leslocaties.
Dokter Bosman Lelystad Wij zijn er voor jou. Dokter Bosman Lelystad Wij zijn er voor jou.
088 226 76 26. Neringpassage 107 8224 JB Lelystad. Telefoon 088 226 76 70. Bij ons gaat psychologische zorg hand in hand met een persoonlijke praktische en positieve aanpak. Wij stimuleren talenten en leren je omgaan met de problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu. Wij zijn er voor kinderen jongeren en volwassenen.
Hester Noort Mindfulness in Utrecht Trainingen in Utrecht Leidsche Rijn Vleuten De Meern Maarssen Nieuwegein IJsselstein.
en begeleid ik individuele trajecten onder andere met ACT Acceptance and Commitment Therapy. Voordat ik trainer werd bij het Trainingsbureau voor Mindfulness werkte ik ruim 5 jaar als mindfulness trainer bij het ziekenhuis van Lelystad. Op dit moment werk ik ook als adviseur reïntegratie en outplacement. Ik geef de trainingen zowel in groepen als individueel. Mijn eigen levenservaring en ervaring met mindfulness is een belangrijk onderdeel bij het geven van de trainingen. Ik deel concrete ervaringen uit mijn eigen beoefening om onderdelen te verhelderen. Mijn studieloopbaan startte met een docentenopleiding en de Kunstacademie richting fotografie. Later toen ik merkte dat mijn passie meer lag bij mensen en het versterken van hun veerkracht ben ik geswitcht naar de zorg.
MINDFULNESS De Yogaboerderij Lelystad.
Update Corine yogacruise workshops enquête online programma. Geplaatst op 14 augustus 2015 door De Yogaboerderij. De zomervakantie in Lelystad en de rest van het noorden is bijna voorbij. Ik hoop dat iedereen een fijne zomer heeft gehad en weer veilig thuis is aan gekomen. Zelfs tijdens mijn vakantie kreeg ik nog appjes en berichtjes. Dat deed me heel goed. Na mijn val kon ik niets en inmiddels zijn we 95 weken verder. Door de schouderbladbreuk hebben mijn spieren en pezen in mijn linkerarm een hele klap gehad en daarna 6 weken stil gehangen in de sling.
Training Omgaan met dementie Welzijn Lelystad Training Omgaan met dementie.
Stichting Welzijn Lelystad start de training in evenwicht met jezelf. Wanneer u intensief en langdurig voor iemand zorgt vraag dit veel energie en inspanning van u. Het is dan belangrijk dat u zelf gezond blijft en goed in uw vel zit zodat u de zorg uw verplichtingen en uw eigen wensen in balans kan houden en soms valt dit niet mee. Tijdens de cursus leert u. Balans vinden tussen de zorg voor de ander en het kunnen maken van eigen keuze. Grenzen stellen structuur aanbrengen en keuzes maken.
Mindfulness voor kinderen.
Eline Snel ontwikkelde een gestructureerde mindfulnesstraining speciaal voor kinderen van 5-19 jaar. De methode is toegesneden op vier leeftijdscategorien namelijk van 5-78 van 8-11 12 12-14 en van 14-19 jaar. Het afgelopen jaar heb ik bij de Academie voor Mindful Teaching AMT de opleiding tot kindertrainer gevolgd. Binnen de EigenWijsheid zal ik deze trainingen gaan geven voor de leeftijdscategorien 8-1112 en 12-14 jarigen. Aandacht werkt is een 8-weekse training voor kinderen die volgens een gestructureerde methode wordt gegeven. Het is een evidence based training wat betekent dat onderzoek heeft aangetoond dat de training ook inderdaad effect heeft. verbeteren van de concentratie en leerprestaties. toename van zelfvertrouwen en afname van gevoel van falen.
mindfulness werkboek mark williams mindfulness mindfulness lelystad.
Zoek je innerlijke rust? Wil je leren mediteren? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat Mindfulness is en jou kan opleveren? BLIJF ER NIET MEE ROND LOPEN en kom naar de komende 8-WEEKSE MINDFULNESS TRAINING. Mindfulness training Lelystad op de Yogaboerderij. 8 avonden start vanaf 21 januari 2016 op iedere donderdagavond van 19.30-22.00 uur. De afsluiting is een stilte-ochtend op zondag 10 april van 09.00-13.00 uur. Je bent welkom vanaf 19.15 uur in de liefdevol ingerichte Yogaboerderij aan de Rivierenlaan 240 in Lelystad. De kosten bedragen 30000. Studenten en diegene in minder fortuinlijke omstandigheden 25000. Deze prijs is incl. werkboek en usb-stick met oefeningen. Je inschrijving vindt plaats ná een telefonisch gesprek en na aanbetaling is je plek gereserveerd. Bij voldoende aanmeldingen min. Mindfulness in Lelystad Trainingen en cursussen.
Mindfulness in Lelystad Trainingen en cursussen.
Over psycholoog Nicki Mano. Wat zeggen clienten over mij? Links naar collega psychologen. Mindfulness trainingen bij Nicki Mano. Nieuw van Mindfulness Training BLISSFULNESS PROGRAM. Voel jij je wel eens somber en futloos? Heb je soms wel eens nergens zin in? Dat is heel normal! En Dit de oorzaken kunnen heel divers zijn ontslag relatieproblemen ziekte een teleurstelling die je moet verwerken. Maar wat nou als deze klachten aanhouden en ze niet vanzelf overgaan? Dan kun je in een depressie raken of zit je er zelfs al middenin.

Contacteer ons