Resultaten voor mindfulness lelystad

 
mindfulness lelystad
 
Mindfulness Pi-groep. Mindfulness Pi-groep.
Mindfulness probeert daar verandering in te brengen, door de aandacht te trainen en een meer accepterende, onderzoekende houding te ontwikkelen. Tijdens de training staat het ontwikkelen van vaardigheden centraal. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema. Er wordt stilgestaan bij de theorie en vooral bij het aanleren van praktische vaardigheden, zoals aandachtsgerichte oefeningen. De training wordt gegeven op de donderdagochtend, op locatie Jol in Lelystad.
Yogaworkshop in Dronten De Banyan Kidsproof Lelystad.
Je hoeft geen ervaring met yoga of mindfulness te hebben. Je hoeft ook niet lenig of rustig te zijn om mee te doen. Wat wel belangrijk is, is dat jíj graag mee wilt doen! e kunt je opgeven voor een workshop door een e-mail te sturen via het aanmeldingsformulier op de website. Kijk dan alvast in onze categorie Kinderfeestjes! Deel deze tip. Naar de website Direct mailen. Check de website voor de eerstvolgende workshop. Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit! Naar de top. Méér leuke tips adressen.: Piloot voor 1 dag. Leer Kidsproof.nl kennen. Voor bedrijven organisaties. Aanmelden tip of activiteit. Deel je tips met ons. Tip Kidsproof aan een vriendin. Volg Kidsproof Lelystad.
Mindfulness Training.
BLIJF ER NIET MEE ROND LOPEN en kom naar de komende 8-WEEKSE MINDFULNESS TRAINING. Mindfulness training Lelystad op de Yogaboerderij. 8 avonden, start vanaf 21 januari 2016 op iedere donderdagavond, van 19.30-22.00 uur. De afsluiting is een stilte-ochtend op zondag 10 april van 09.00-13.00 uur.
MINDFULNESS De Yogaboerderij, Lelystad.
Ingevuld onder De Yogaboerderij, Nieuwtjes Workshops, Yoga, yogareis en getagt ademen, blijven, blog, cafe, chakra, CONCERT, Corine, Den Haag, enquête, ESSENTIELE, Esther, facebook, Frankrijk, GELUKKIG, GEZOND, handlezing, hedi, Heerebeek, hoofdmassage, KLANKSCHALEN, Lelystad, mandela, mantra, MINDFULNESS, NAMASTE, Nirwana, olie, online, periscope, programma, TAROTCONSULT, Tibetaanse, TURKIJE, vree, WORDPRESS, yin, yoga, Yogaboerderij, YOGACRUISE, YOGI Een reactie plaatsen.
Meditatie en Mindfulness Flevoland.
Mindfulness Programma: Een diepgaand stap voor stap programma, met resultaat. Wordt momenteel alleen aangeboden als individueel traject, als een serie van 6 sessies. Retraites: Voor iedereen die ervaring heeft met meditatie. Centrum voor Meditatieve Ontspanning. Waalstraat 55, 8226 LZ, Lelystad.
Dokter Bosman Lelystad Wij zijn er voor jou. Dokter Bosman Lelystad Wij zijn er voor jou.
Neringpassage 107 8224 JB Lelystad. Telefoon: 088 226 76 70. Bij ons gaat psychologische zorg hand in hand met een persoonlijke, praktische en positieve aanpak. Wij stimuleren talenten en leren je omgaan met de problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt.
Mindfulness Pi-groep. Mindfulness Pi-groep.
Mindfulness probeert daar verandering in te brengen, door de aandacht te trainen en een meer accepterende, onderzoekende houding te ontwikkelen. Tijdens de training staat het ontwikkelen van vaardigheden centraal. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema. Er wordt stilgestaan bij de theorie en vooral bij het aanleren van praktische vaardigheden, zoals aandachtsgerichte oefeningen. De training wordt gegeven op de donderdagochtend, op locatie Jol in Lelystad.
Bel Nicki Mano Psycholoog Lelystad Druten: 06-54348608 Nicki Mano behandelt al je klachten! Home.
Psychologe Mindfulness trainer Hypnotherapeut. Stress en burn-outtherapie. Rouw en verliesverwerking. Zit je iets dwars? Vertel mij je verhaal. Er zit je iets dwars en je zoekt naar een oplossing voor je klachten. Daarbij kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Goed dat je hiervoor openstaat! Vertel mij je verhaal en laat mij je helpen. Of je nu kampt met relatieproblemen, angsten, depressies of een negatief zelfbeeld: ik help je op weg naar rust, mentale gezondheid en geluk. De enige Thaise psycholoog in Nederland. Mijn naam is Nicki Mano. Ik ben geboren in Thailand en heb gestudeerd aan universiteiten in Thailand en Nederland. Als eerste en enige Thaise psycholoog in Nederland combineer ik het beste van twee werelden: de westerse behandelmethoden gericht op denken en doen, en de oosterse benadering gericht op luisteren en voelen. Je kunt altijd bij mij terecht om je verhaal te doen. In korte sessies komen we dan samen al snel tot een goed resultaat. Want de behandeling start al bij het intakegesprek. Goed om te weten: ik heb een eigen praktijk in Lelystad en in Druten.
Mindfulness voor kinderen.
Waar: praktijk De EigenWijsheid, Rivierlaan 201A te Lelystad. Wanneer: woensdag 6 januari. Kosten: 185 per kind of 125 per kind wanneer broertje en/of zusje samen komen. En slechts 50 euro als je voor een opfristraining komt en je de training al een keer eerder bij De EigenWijsheid hebt gedaan!
Mindfulness in Lelystad Trainingen en cursussen.
Tarieven en vergoedingen. Praktijklocatie in Lelystad. Praktijklocatie in Druten. Links naar collega psychologen. Mindfulness trainingen bij Nicki Mano. Nieuw van Mindfulness Training: BLISSFULNESS PROGRAM. Voel jij je wel eens somber en futloos? Heb je soms wel eens nergens zin in?
Centrum voor Meditatieve ontspanning.
Waalstraat 55, 8226 LZ Lelystad. Onder leiding van Hilda Postema, Meditatie en Yoga leraar, Klankschalen therapeut., en Natuurkundig therapeut, aangesloten bij beroepsorganisatie BATC. Geef je op voor de nieuwsbrief! Klankschalen lig concerten. Chakra Meditatie lessen. Diepte Meditatie weekend 910 juli.

Contacteer ons