Meer resultaten voor mindfulness limburg

 
mindfulness limburg
 
Mindfulness De Voorzorg Limburg.
De VoorZorg Antwerpen. De Voorzorg Limburg. Socialistische Mutualiteiten Brabant. Home De Voorzorg. Zoek op de site. Ziektes en behandelingen. Verenigingen en vrije tijd. Je bent hier.: Home Gezond actief Gezond leven Gezonde geest. Tab 1 Content. Wat is Mindfulness? Mindfulness is een Engels woord dat je niet met één woord in het Nederlands kan vertalen.
Opgeleide trainers.
Bekijk alle locaties. Neem contact met ons op via ons contactformulier. Instituut voor Mindfulness. 9449 PS Nooitgedacht. T: 0592 24 22 71. Blijf op de hoogte. Blijf op de hoogte van onze bij en nascholingen. Sitemap Instituut voor Mindfulness. Instituut voor Mindfulness.
Mindfulness trainers Limburg.
Doe de mindfulness zelftest! Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap! Je bent hier: Home Trainer in de buurt Limburg. Fijn dat je er bent!
Spitz Coaching Mindfulness.
bewuster in het leven wilt staan. Daarnaast is aangetoond dat Mindfulness helpt om psychische en lichamelijke klachten, zoals stress, depressie, angst, onrust, chronische pijn, slapeloosheid en vermoeidheid te verminderen. Carla Spitz is gecertificeerd Mindfulness trainer en verzorgt acht weekse groepstrainingen bij Mindful Limburg.
Yvonne Poels Hoofd lijf gevoel, Haptotherapie Mindfuless Yogareizen.
Home.
Op de volgende paginas vind je meer informatie over Mindfulness, de 8-weekse training, ervaringen van deelnemers en meer. Heb je bij het maken van de juiste keuze begeleiding nodig, dan ben ik graag bereid daarbij te ondersteunen. Zijn wie je bent dat is geluk! Passie voor Zijn, praktijk voor Mindfulness.
Mindfulness Scheppend Hart.
Mindfulnessweekend in Limburg. Samen met een collega docent geef ik Mindfulness weekenden bij Alandi Retreat Site in Limburg. Aan deze weekenden kan iedereen deelnemen, met of zonder meditatie ervaring. Het weekend biedt handvatten om mindfulness in je dagelijks leven te integreren.
Kinderpraktijk coaching en mindfulness: coachen en mindfulness voor kinderen Sittard Heerlen Kinderpraktijk Coaching en Mindfulness.
scheiden overlijden pesten. Bij de kinderpraktijk coaching en mindfulness kunnen kinderen en hun ouders terecht die even een steuntje in de rug nodig hebben: voor kindercoaching of een training mindfulness. Als kindercoach voor kinderen uit de regio Sittard, Heerlen, Maastricht zuid-Limburg maak ik gebruik van de eigen praktijkruimte in Bingelrade.
Mindfulness voor kinderen.
Mindfulness is een training die geschikt is voor kinderen die piekeren, zich moeilijk kunnen concentreren en moeilijk met emoties om kunnen gaan. Mindfulness is een manier om elk moment aandacht te kunnen geven aan al je gedachten, gevoelens emoties en handelingen.
De vitaliteitsweek mindfulness retraite in Limburg.
Het vinden van het kernthema achter je blokkades, het ontdekken van onverwerkte emoties, het vinden van de betekenis achter je klachten/ziekten, het creëren van je hartenwensen en het ontdekken van je levensdoel, het activeren van je potentie en kracht, het contact maken met je intuïtie, het zicht krijgen op je overlevingsstrategie.
Mindfulness.
Mindfulness is bewust zijn van de huidige ervaring. Mindfulness is de huidige ervaring bewust toelaten. Met aandachttraining oefent u mindfulness. Mindfulness is voor iedereen die de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren en in het bijzonder wanneer u.: beter wilt leren omgaan met moeilijke emoties.

Contacteer ons