Meer resultaten voor mindfulness weekend

 
mindfulness weekend
 
Centrum voor Mindfulness Texel Mindfulnessweekend.
Mindfulness Home Agenda Wie we zijn Aanmelden Contact. ontspannen leren en genieten op een prachtige plek in de duinen. Het eerstvolgende Weekend is. 8 10 september 2017. Het Mindfulness Weekend is een volledige basiscursus gedurende een lang weekend in de luxe stolpboerderij Uit en Thuis in de duinen op enkele minuten loopafstand van zee. Het weekend kan volledig verzorgd geboekt worden. Vorige deelnemers hebben het ook een mindfulness-verwen-weekend genoemd want helemaal weg uit je dagelijkse patroon en verwend worden met volledige verzorging goede bedden en heerlijk eten zorgt voor nieuwe energie en ondersteunt het leerproces. De training begint op vrijdagochtend 10.30 uur en eindigt op zondag 13.15 uur. De groep bestaat uit minimaal zes maximaal 10 personen.
Yoga and Mindfulness Weekend Tickets Badhoevedorp Cursussen Billetto Netherlands.
Je bent al lid. Ben jij Evenement Organisator? Verkoop binnen 5 minuten je tickets online. Yoga and Mindfulness Weekend. 28 Mei 1000 1400. The Office Windestraat 1171 Badhoevedorp. Finally during the last weekend of the month Saturday May 28th you will be able to find peace and relax in a wonderful location amongst like-minded people. The event will consist out of 1 hour of Yoga training and 1 hour of Mindfulness introduction class. In addition you will have free drinks and healthy snacks to energize your body. After the classes there will be plenty of time to network and chat.
Yoga mindfulness tai chi massage ea vakantie en weekend retreats.
De mooiste retraites met de beste docenten met oa. yoga mindfulness tai chi massage dans wellness in Zeeland / West-Europa. Betaalbare comfort in de natuu.
Yoga en Mindfulness weekend Nederland Happy Lifestyle Centrum.
Wij organiseren verschillende keren per jaar een mindfulness weekend in Nederland voor een ieder die behoefte heeft aan een moment van bezinning. Iedereen die bewust aandacht wil geven aan lichaam ziel en geest. Een moment voor jezelf een time-out en dat alles in een warme veilige bourgondische omgeving midden in de natuur! Het retraiteweekend bestaat uit hartverwarmende yoga ervaring niet nodig bewustwording meditatie workshops in een kleine groep en heerlijke maaltijden op een luxe locatie. Pure ontspanning en nieuwe frisse energie op doen. Even een weekend er tussenuit en tijd voor jezelf!
Mindfulness Weekend Lighthouse Works.
Met aandacht voor wat nu is. Het leven meemaken op het moment dat het zich daadwerkelijk afspeelt. Maak kennis met de kunst van het Zijn. Wil je beginnen met mediteren of kennismaken met Mindfulness? Kies dan voor dit Mindfulness Weekend. Ben je al geoefend bijvoorbeeld omdat je eerder hebt deelgenomen een Mindfulness programma kijk dan naar het Mindfulness II weekend! Dit 3-daagse Mindfulness weekend is inclusief. 2 overnachtingen in 4 spa-hotel meer info over de locatie. 7 uur Mindfulness lessen. 3 Mindfulness Yogalessen meer info over yoga. Work hard play Mindful! Alle maaltijden 2x ontbijt buffet en 2x lunch 2x diner vegetarisch. Onbeperkt toegang tot zwembad sauna en Turks stoombad.
5 tips voor een mindfulness weekend Vakantieboulevard.nl.
Aandacht geven op een bepaalde manier gericht op het hier en nu en zonder te veroordelen Jon Kabat-Zinn. Ontspan tijdens een mindfulness weekend Foto La Bianchina 1 Mindfulness weekend met Mariëtte Verhoef. Een ontspannen weekend in Nederland of België waar je veel leert over bewustwording en de juiste manieren van ontspanning. Jezelf ontwikkelen staat hier centraal. Mariëtte laat je met haar warme persoonlijkheid vrijer en gelukkiger voelen op je gemak en veilig. Je leert bewust te leven in het hier en nu. Wist jij dat de belangrijkste oorzaak waardoor mensen uit balans raken stress is? Tijdens een mindfulness weekend leer je doelbewust aandacht te schenken aan de dingen die gewoonlijk aan ons voorbij gaan.
mindfulness/aanmelden weekend 3.
Van vrijdag avond t/m zondagmiddag. Zes lesdelen van 1.5 uur. Inclusief de maaltijden en overnachtingen zie het prgramma hiernaast. Aan de hand van meditatie en yoga technieken krijg je stap voor stap inzicht in de patronen die je leven vaak onnodig ingewikkeld en onrustig maken. De eerste stap naar een leven met aandacht voor het moment zonder oordeel. Deze training is ook geschikt om kennis te maken met meditatie maar ook om meditatie of mindfulness in je leven weer wat op te frissen.
Interpersonal Mindfulness Sietske de Haan training en coaching.
Merk je dat je vooral in het contact met dierbare anderen in automatische patronen schiet? Wil je in jouw relaties meer afstemming en gemak ontwikkelen? Wil je werkelijke rust en aandacht ontwikkelen in het contact met anderen? Wil je in korte tijd je mindfulnessmeditatie verdiepen en de kracht van interpersoonlijke mindfulness ervaren? Kom dan naar de training Interpersonal Mindfulness. Het spannende van intermenselijke relaties. We leven allemaal te midden van anderen. We ontstaan uit een familie en hebben vrienden collegas kennissen en misschien een liefdespartner. We hebben korte ontmoetingen zoals in winkels en op straat.
Mindfulness yoga stilte retraite weekend Yoga in het nu.
Data mindfulness yoga weekend retraite Groningen. Najaar weekend en lang weekend mindfulness yoga retraite. Weekend retraite is van vrijdag 23 september vanaf 18.00 uur tot en met zondag 25 september 17.00 uur. Lang weekend retraite duurt tot en met maandag 26 september 10.00 uur. Data mindfulness weekend retraite Drenthe. Najaar weekend en lang weekend mindfulness yoga retraite Drenthe. Lang weekend van vrijdag 30 september vanaf 18.00 uur tot en met maandag 2 oktober 10.00 uur. Weekend retraite is tot en met zondag 1 oktober 17.00 uur. Oud en nieuw mindfulness yoga retraite weekend en lang weekend In stilte het nieuwe jaar in!
Mindfulness Yoga Klooster Weekend Retraite België Huy Hans Kloosterman.
Het uitgangspunt van de retraite is verstilling diepte ontspanning energieopbouw inzicht kennis en wijsheid. Naast individueel innerlijk schouwen is er ook ruimte voor het delen en verbinden met elkaar als je dat wilt. Tijdens het yoga mindfulness weekend worden verschillende yoga technieken en mindfulness meditaties met elkaar gecombineerd om verdieping aan te brengen voor jezelf en om te ervaren hoe beiden elkaar in werking versterken. Je maakt kennis met een mix van hatha yoga Tibetaanse yoga Chi Kong mindfulness meditatie ademhalingsoefeningen en rituelen. Het weekend is zowel voor beginners als gevorderden. Yoga zorgt voor een gezond en ontspannen lichaam en maakt daarmee de weg vrij voor een dieper innerlijk schouwen en voelen.
Voor jou Mind yourself mindfulness weekend Oh My Yoga Oh My Yoga.
Wil je even tijd voor jezelf een escape uit je hectische gezinsleven en of drukke baan? Dan nodigt Merel Gerrits je graag uit voor het Mind Yourself Mindfulness weekend. Een weekend helemaal voor jou om het beste uit jezelf te halen. Het is mei 2014 8 uur in de ochtend. Ik verblijf in een vakantiehuisje in Spanje boven op een berg en ik bevind me samen met mijn yogamat op het dakterras met een werkelijk fantastisch uitzicht. Ik ben van plan om straks heerlijk mijn ochtend yoga-oefeningen te doen en daarna te gaan mediteren. Terwijl de koffie loopt zit ik tevreden op het terras. Ik hoor eigenlijk niets meer dan wat vogeltjes om mij heen.

Contacteer ons