Op zoek naar mindfulness weekend?

 
mindfulness weekend
 
Interpersonal Mindfulness Sietske de Haan, training en coaching.
Kosten per weekend: Particulieren 375, / 297., Bij het cursusbedrag zijn inbegrepen: een cursusmap, koffie en thee en twee lunches. Het Interpersonal Mindfulness Program is ontwikkeld door Gregory Kramer vanuit de Insight Dialoque. Samen met onder andere Phyllis Hicks en Florence Meleo-Meyer ontwikkelde hij het 8 weekse Interpersonal Mindfulness Program als een vervolg op de 8-weekse MBSR.
Mindfulnessweekend op de Veluwe in aandacht.
Het mindfulnessweekend is een uitgelezen kans om je op een mooie locatie te verdiepen in deze populaire aandachtsleer. Wat: mindfulness weekend; retraite met mindfulness, meditatie, yoga en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk Mindfulness retraite folder. Wanneer: van vrijdag tot en met zondag.
Mindfulness coaching Puurenkuur.nl.
Alles wat u op een mindfulness vakantie leert, kunt u de rest van uw leven gebruiken. Een mindfulness reis bij Puurenkuur bestaat uit voedzame en gezonde maaltijden, rustgevende activiteiten als yoga, wandelen of tai chi en soms ook ontspannende behandelingen. voor 3 dagen. 3-daags Borstkanjer weekend in Badhotel Domburg Zeeland.
Yoga weekend: Yoga en Mindfulness Retraite Het Land van Nu.
Je leeft drie dagen op een inspirerende plek waar in aandacht geleefd wordt, met een diepgaand programma, ruimte voor jezelf, fijne mensen, bijzondere gesprekken en hemels eten. Tijdens dit retraite weekend wordt je ondergedompeld in de beoefening van Yoga en Mindfulness in de breedste zin van het woord.
Mindfulness weekends Stichting Leven in Aandacht.
Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh. Mindfulness weekend Helen en het leven vieren. Mindfulness kan onze levensvreugde nieuw leven inblazen, simpelweg door onszelf de tijd te gunnen ons gewaar te zijn van elke stap, elke handeling en elke hap.
Mindfulness yoga stilte retraite weekend Yoga in het nu.
Mindfulness yoga individuele therapie. Op therapeutische basis volg je acht privé therapie sessies waarin de integratie van mindfulness yoga in het dagelijks leven centraal staat. De mindfulness yoga lessen. Mindfulness yoga op het werk. Mindfulness yoga stilte retraite weekend. Yoga voor ouderen.
mindfulness weekend Archieven BalanSanté.
Aanmelden Mindfulness trainingen. Mindfulness Basis Training. BalanSanté Mindfulness Opleidingen. Algemene informatie Mindfulness opleidingen. Basis opleiding mindfulness trainer. mindfulness trainer vervolg opleiding. Mindfulness Yoga Zomerweek Opleiding. Data /Kosten opleidingen. Locatie Mindfulness Centrum. Aanmelden mindfulness opleidingen. Aanmelden Mindfulness trainingen. Tag Archieven mindfulness weekend.
Weekend Mildheid Mindfulness Oegstgeest 10-11 juni 2017.:
Het weekend is geschikt voor beginners en voor meer ervaren mediterenden en draagt bij aan een grotere innerlijke vrede en bevrijdend inzicht. De laatste jaren wordt het ontwikkelen van opmerkzaamheid of mindfulness steeds meer toegepast als erkende behandelingswijze bij stress, chronische pijn en klachten op het gebied van angst en depressie.
Mindfulness en yogaweekend aan zee voor moeders.
Mindfulness en yogaweekend aan zee. Mindfulness en yoga weekend op Texel. Tijdens het Mindfulness en yogaweekend aan zee, heb je heerlijk de tijd voor jezelf. Aan dek van de boot naar Texel voel je de wind in je haren en ben je meteen even helemaal weg.
Mindfulness weekend Céline Aalders Mindfulness Zingeving.
Mindfulness stilte weekend. Een mindfulness of stilteweekend is geschikt voor iedereen die uit de drukte van het doen wil stappen. Door regelmatig bewust je eigen stilte op te zoeken en erop af te stemmen, ontstaat er automatisch rust, ruimte en ontspanning.
Weekend kennismaken met mindfulness.
Weekend kennismaken met mindfulness. Mindfulness kan behulpzaam zijn bij onder meer depressie, onrust, spanningsklachten, gejaagdheid, vermoeidheid en concentratieproblemen. Deze training zorgt ervoor dat u contact leert maken met het lichaam en uw aandacht leert richten op uw ademhaling en zintuigen.

Contacteer ons