Meer resultaten voor mindfulness weekend

 
mindfulness weekend
 
Yoga Mindfulness weekend met Hans Kloosterman Helios Centrum Heerde workshops.
Naast individueel innerlijk schouwen is er ook ruimte voor het delen en verbinden met elkaar als je dat wilt. Tijdens deze yoga mindfulness weekend retraite worden verschillende yoga technieken en mindfulness meditaties met elkaar gecombineerd om verdieping aan te brengen voor jezelf en om te ervaren hoe beide elkaar in werking versterken.
Mindfulness Coaching Praktijk Weperhoeve Mindfulness weekend.
Vervolgtraining mentaal fit met mindfulness. Kennismaken met mindfulness. Individuele mindfulness coaching. Mindfulness weekend en retraite. Mindfulness coaching praktijk Weperhoeve Oosterwolde. Time-outs Mindfulness weekend en retraite. Mindfulness weekend ont-moeten, ont-haasten en ontspannen. Twee dagen tijd voor jezelf om de batterij op te laden.
Petra de Bree healing en coaching in hellevoetsluis.
Mindfulness coaching Puurenkuur.nl.
Alles wat u op een mindfulness vakantie leert, kunt u de rest van uw leven gebruiken. Een mindfulness reis bij Puurenkuur bestaat uit voedzame en gezonde maaltijden, rustgevende activiteiten als yoga, wandelen of tai chi en soms ook ontspannende behandelingen. voor 3 dagen. 3-daags Borstkanjer weekend in Badhotel Domburg Zeeland.
Mindfulness en Yin Yoga weekend aan zee op Vlieland.
Mindfulness Yin Yoga weekend Vlieland. Mindfulness, Yin Yoga en Welness op Vlieland! Gun jezelf een verzorgd en luxe Mindfulness en Yogaweekend direct aan zee in het Strandhotel Seeduyn. Kom met je aandacht in het hier en nu: Voel de wind, hoor de branding, zie de zee en de ruimte van de lucht, wandel over het strand, duin en wad.
Mindfulness en Yoga winter retraite weekend.
Aanmelden mindfulness opleidingen. Aanmelden Mindfulness trainingen en cursussen. Online Meditatie Lounge. Online Meditatie Lounge. Mindfulness en Yoga winter retraite weekend. In december organiseren wij een heerlijk Mindfulness en Yoga winter retraite weekend. Ervaar wat een weekend yoga en mindfulness met je doet.
Interpersonal mindfulness weekend VMBN.
Interpersonal mindfulness weekend. 2 december @ 1030: 3 december @ 1730.: Mindfulness en kanker. Bij de individuele mindfulness beoefening ervaren de meeste mensen kalmte en inzicht. In de dynamiek van het dagelijkse leven, en zeker in het contact met anderen, kan het nog een hele uitdaging zijn om die kalmte gaande te houden.
Mindfulness weekend Mindfulness weekend Drenthe, Nederland. Facebook.
Stilte retraite in Drenthe. Mindfulness en stilte retraite. Over De Maanhoeve. Weekenden mindfulness en meditatie. Gedurende een weekend mindfulness en meditatie beoefen je onder begeleiding van Ida en Wim het ervaren van de stilte om je heen en in jezelf.
Mindfulness trainingen, weekenden en retraites Phoros Advies.
Ik hoor hen over nieuwsgierigheid of je een heel weekend kunt volhouden, benieuwd naar wat ze gaan meemaken, verwachtingsvol over de effecten om in zon weekend of meerdaagse training langere tijd met mindfulness bezig te zijn, enzovoort. 20 uur opmerkzaam.
Mindfulness en yogaweekend aan zee voor moeders.
Mindfulness en yogaweekend aan zee. Mindfulness en yoga weekend op Texel. Tijdens het Mindfulness en yogaweekend aan zee, heb je heerlijk de tijd voor jezelf. Aan dek van de boot naar Texel voel je de wind in je haren en ben je meteen even helemaal weg.
Mini-Retreat Mindful Matters.
Laagdrempelig, vrolijk en inspirerend ben je bezig met bewustwording. Op het programma staan verschillende en toegankelijke meditaties om het weekend mindful te beleven. Maar ook: goed en puur eten, bij het haardvuur zitten, door het bos wandelen, in de zon zitten en goede gesprekken.

Contacteer ons