Meer resultaten voor mindfulness weekend

 
mindfulness weekend
 
Mindfulness en yogaweekend aan zee voor moeders.
Mindfulness en yogaweekend aan zee. Coaching voor moeders. Training Mindfulness voor moeders. Training Zelfcompassie voor moeders. Mindfulness en yogaweekend aan zee. Mindfulness en yoga weekend op Texel. Tijdens het Mindfulness en yogaweekend aan zee, heb je heerlijk de tijd voor jezelf.
Interpersonal Mindfulness Sietske de Haan, training en coaching.
Kosten per weekend: Particulieren 375, / 297., Bij het cursusbedrag zijn inbegrepen: een cursusmap, koffie en thee en twee lunches. Het Interpersonal Mindfulness Program is ontwikkeld door Gregory Kramer vanuit de Insight Dialoque. Samen met onder andere Phyllis Hicks en Florence Meleo-Meyer ontwikkelde hij het 8 weekse Interpersonal Mindfulness Program als een vervolg op de 8-weekse MBSR.
Yoga, mindfulness, tai chi, massage ea vakantie en weekend retreats.
Stichting voor Jou Mindfulness weekend.
Mindfulness kan helpen om om te gaan met lastige gevoelens en onnodig verzet tegen je situatie te verminderen. Het maakt het ziek zijn niet minder, maar het kan je wel een handvat geven om makkelijker met je situatie om te gaan. In dit weekend kun je onderzoeken of mindfulness bij je past.
Mindfulness Weekend Lighthouse Works.
Wil je beginnen met mediteren of kennismaken met Mindfulness? Kies dan voor dit Mindfulness Weekend. Ben je al geoefend, bijvoorbeeld omdat je eerder hebt deelgenomen een Mindfulness programma, kijk dan naar het Mindfulness II weekend! Dit 3-daagse Mindfulness weekend is inclusief.:
Mindfulness weekends Stichting Leven in Aandacht.
Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh. Mindfulness weekend Helen en het leven vieren. Mindfulness kan onze levensvreugde nieuw leven inblazen, simpelweg door onszelf de tijd te gunnen ons gewaar te zijn van elke stap, elke handeling en elke hap.
Mindfulness yoga stilte retraite weekend Yoga in het nu.
Mindfulness yoga individuele therapie. Op therapeutische basis volg je acht privé therapie sessies waarin de integratie van mindfulness yoga in het dagelijks leven centraal staat. De mindfulness yoga lessen. Mindfulness yoga op het werk. Mindfulness yoga stilte retraite weekend. Yoga voor ouderen.
mindfulness weekend Archieven BalanSanté.
Aanmelden Mindfulness trainingen. Mindfulness Basis Training. BalanSanté Mindfulness Opleidingen. Algemene informatie Mindfulness opleidingen. Basis opleiding mindfulness trainer. mindfulness trainer vervolg opleiding. Mindfulness Yoga Zomerweek Opleiding. Data /Kosten opleidingen. Locatie Mindfulness Centrum. Aanmelden mindfulness opleidingen. Aanmelden Mindfulness trainingen. Tag Archieven mindfulness weekend.
Weekend Mildheid Mindfulness Oegstgeest 10-11 juni 2017.:
Het weekend is geschikt voor beginners en voor meer ervaren mediterenden en draagt bij aan een grotere innerlijke vrede en bevrijdend inzicht. De laatste jaren wordt het ontwikkelen van opmerkzaamheid of mindfulness steeds meer toegepast als erkende behandelingswijze bij stress, chronische pijn en klachten op het gebied van angst en depressie.
Mindfulness Weekend retraite 6-8 okt, 20-22 okt, 8-10 dec.
De mindfulness weekend retraite wordt begeleid door Ellen van Iersel, zij is gecertificeerd mindfulness trainer en geeft de 8-weekse MBSR mindfulnesstraining aan volwassenen in Leiden en Noordwijk. Vanuit mijn verbondenheid met het boeddhisme en mijn eigen ervaringen tijdens vipassana meditatie retraites, weet ik hoe helend stilte kan werken.
Mindfulness Coaching Praktijk Weperhoeve Mindfulness weekend.
Vervolgtraining mentaal fit met mindfulness. Kennismaken met mindfulness. Individuele mindfulness coaching. Mindfulness weekend en retraite. Mindfulness coaching praktijk Weperhoeve Oosterwolde. Time-outs Mindfulness weekend en retraite. Mindfulness weekend ont-moeten, ont-haasten en ontspannen. Twee dagen tijd voor jezelf om de batterij op te laden.

Contacteer ons