Zoeken naar mindfulness workshop

 
mindfulness workshop
 
Mindfulness workshop 12 apr17 I 9.30 uur Pure-You Mindfulness Coaching.
06-51991800 Claudia Thiessen. Mindfulness workshop 12 apr17 I 9.30 uur. 18 november 2016 By Claudia Thiessen Reageer. op 5 minuten afstand van Maastricht, op een unieke plek, in contact met de natuur, zodat je in levende lijve kunt ervaren wat mindfulness beoefenen inhoudt.
Mindfulness workshop Praktijk ZEON.
Rust in jezelf terug vinden. Tijdens de mindfulness workshop kun je de ervaring die je hebt met mindfulness verdiepen of gewoon eens kennis maken hiermee. Op een ongedwongen manier word je meegenomen om met aandacht stil te staan bij jezelf.
YOGA WORKSHOPS LEIDEN LivYoga.
Mindfulness betekent simpelweg: bewust zijn van de huidige ervaring. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. De geest wordt rustiger. In deze workshop kun je alvast kennismaken met wat mindfulness is en voor jou kan betekenen.
Mindfulness Training gratis online cursus.
Wat is mindfulness? Mindfulness is een methode die je leert op een accepterende manier om te gaan met alles wat zich aandient in het leven van alledag. De automatische piloot. We brengen veel tijd van ons leven door met dingen doen op de automatische piloot.
Intensive mindfulness workshop De uitagenda van Leiden Leiden Stad van Ontdekkingen.
Ken je mindfulness al of vind je het leuk om een intensieve workshop te volgen? Hierbij: het zal een combinatie zijn van uitleg over mindfulness, een begeleide meditatie, mindfulnessoefeningen en ervaringen met elkaar uitwisselen. Een actieve workshop waar je mindfulness in de praktijk brengt.
Mindfulness Training Utrecht MBSR MBCT lid VMBN.
Utrecht Mindfulness training individueel. Utrecht Mindfulness mindful maatjes. Utrecht Mindfulness coaching. Utrecht Mindfulness introductie workshop. Kies een datum of dagdeel. Mindfulness training maandagavond 11 september. Mindfulness training woensdagavond 13 september. Mindfulness training maandagavond 21 augustus. Mindfulness training vrijdagochtend 15 september.
Mindfulness Training Utrecht MBSR MBCT lid VMBN.
Utrecht Mindfulness training individueel. Utrecht Mindfulness mindful maatjes. Utrecht Mindfulness coaching. Utrecht Mindfulness introductie workshop. Kies een datum of dagdeel. Mindfulness training maandagavond 23 oktober. start op een later/ander tijdstip. We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.
Rita Beldman Mindfulness training.
Van te voren schriftelijk aanmelden is noodzakelijk in verband met het maximum aantal deelnemers zie onder workshops Rita. Training wordt gegeven door Rita Beldman. Je schrijft je in voor de workshop Mindfulness door het invullen, ondertekenen en terugsturen van het inschrijfformulier.
Mindfulness cursus: Hoe kies je die t beste bij je past?
In die tijd worden de principes van mindfulness kort uitgelegd, en laat de trainer je de kracht van een eenvoudige meditatie ervaren. Mindfulness workshops worden door trainers gegeven bij mindfulness en yoga instituten, maar ook organiseren werkgevers wel eens een mindfulness workshop op het werk.
Mindfulness aandachttraining Eindhoven MBSR MBCT lid VMBN.
Eindhoven Mindfulness training individueel. Eindhoven Mindfulness mindful maatjes. Eindhoven Mindfulness coaching. Eindhoven Mindfulness introductie workshop. Kies een datum of dagdeel. Mindfulness training donderdagavond 31 augustus. start op een later/ander tijdstip. We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.
Workshop Mindfulness Compassie BFC Mindfulness Compassie.
Testimonials huisartsen specialisten. Workshop Mindfulness Compassie. BFC Mindfulness Compassie heeft veel ervaring met het verzorgen van workshops ex en incompany voor verschillende doelgroepen binnen zorg organisatie op het gebied van mindfulness compassie. Het is mogelijk workshops van 1 8 uur te verzorgen; al dan niet ingebed in specifieke thematiek of breder kader.

Contacteer ons