Op zoek naar verslaafd aan liefde?

 
verslaafd aan liefde
 
Jan Geurtz verslaafd aan liefde MasterFlirt podcast 14 MasterFlirt.
23 Feb 2016 No Comments Share. De MasterFlirt podcast is terug! Dit keer met Jan Geurtz schrijver van de boeken De opluchting Verslaafd aan liefde en Verslaafd aan denken. Met zijn vernieuwende kijk op verslaving heeft hij inmiddels veel mensen geholpen. Tom Gorny van MasterFlirt interviewt hem. Dat Jan Geurtz bij MasterFlirt zit is geen toeval. Hoewel hij zich concentreert op verslaving en MasterFlirt op succes met vrouwen zijn er raakvlakken. De belangrijkste onderliggende drijfveer is zelfontwikkeling. Een verslaafde maakt op een gegeven moment de keuze om los te komen van de vicieuze cirkel waarin hij zich bevindt. Dit is voor iemand die beter wil worden met vrouwen niets anders.
Lees Verslaafd aan liefde voor geluk in je liefdesleven.
Zoeken naar Zoeken Close. Home inzicht bewustzijn Lees Verslaafd aan liefde voor geluk in je. inzicht bewustzijn / liefde relaties. Lees Verslaafd aan liefde voor geluk in je liefdesleven. 5 september 2014 25 februari 2016 Noortje van Deursen Leave a comment. Dit boek gaat over een misvatting die zo groot is zo allesomvattend zo volledig ons leven bepalend dat ik gewoon niet goed weet waar te beginnen. In Verslaafd aan liefde ontmaskert Jan Geurtz onze identiteit zodat wij ons ware gezicht kunnen en durven laten zien.
Koffietijd Verslaafd aan liefde.
Pitabroodjes met witvis en baba ganoush. Mooi dik is niet lelijk. Koffietijd Sterrenspel Felien Bergman.
We zijn allemaal verslaafd aan liefde Bedrock.
We zoeken allemaal iemand met wie we samen oud kunnen worden. Een romantische gedachte maar stiekem gaat het vooral om het tevredenstellen van ons eigen ego. Jan Geurtz schrijver van het boek Verslaafd aan liefde legt uit waarom we ultieme liefde niet gaan vinden in een veilige relatie. Vanuit spiritueel standpunt zijn we allemaal verslaafd aan liefde vertelt Jan Geurtz aan de telefoon. We hebben allemaal een identiteit aangeleerd in onze jeugd. Die identiteit begint met de aanname dat je niet goed bent zoals je bent. Dat je je best moet doen om goed genoeg te worden. We hebben daarom allemaal de behoefte aan liefde en erkenning van anderen. Of het nou je partner is je collegas vrienden of iemand in de supermarkt.
dwarsligger Verslaafd aan liefde Jan Geurtz.
Op de hoogte blijven van het allerlaatste dwarsliggernieuws en de leukste acties? Abonneer je dan op onze driewekelijkse nieuwsbrief. Reserveer nu alvast een exemplaar van Verslaafd aan liefde. In Verslaafd aan liefde toont Jan Geurtz dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelf-afwijzing. Die proberen we te compenseren door waardering van anderen en vooral door een succesvolle liefdesrelatie. Maar dat werkt averechts het versterkt juist die fundamentele onzekerheid en afhankelijkheid. Zo ontstaat er een verslaving aan liefde en erkenning en aan de veiligheid van een relatie.
Jan Geurtz Verslaafd aan liefde Voor Eenzaamheid.
Eenzaamheid is van alle tijden en van iedereen
Verslaafd aan liefde Jan Geurtz 9789026322297 Boek eci.nl.
Hiermee stel je je wachtwoord opnieuw in. De herstel link is verstuurd naar je inbox. In Verslaafd aan liefde laat Jan Geurtz op heldere wijze zien dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelfafwijzing. Die proberen we te compenseren met onze zoektocht naar waardering van anderen. Maar dat werkt averechts het maakt ons juist onzekerder en dus steeds afhankelijker. Zo ontstaat er een verslaving aan liefde erkenning en de veiligheid van een relatie. De meeste liefdesrelaties lopen daardoor na een tijdje op de klippen of misschien nog erger verzanden in een gezapig samenzijn zonder veel ruimte voor groeien geluk.
Verslaafd aan liefde door Jan Geurtz Boek Managementboek.nl.
Jan Geurtz is de auteur van de bestsellers De opluchting De verslaving voorbij Verslaafd aan liefde en Verslaafd aan denken. Geurtz studeerde orthopedagogiek onderwijskunde en wetenschapsfilosofie en is geïnspireerd door het boeddhisme. Klik op de sterren om een beoordeling te geven. Lezersrecensie van Verslaafd aan liefde. Wat vindt u van dit boek? Bedankt voor uw beoordeling. Uw reactie is inmiddels op de website geplaatst en zal door onze redactie beoordeeld worden. Vond u deze recensie nuttig?
Ik sloeg om me heen. Niet uit agressie maar uit paniek TROUW.
Een eendaagse training gebaseerd op het boek wordt aangeboden door het Instituut voor Dagelijkse Afhankelijkheden IDA. Na De opluchting volgden De verslaving voorbij 1999 Het einde van de opvoeding 2004 en Verslaafd aan liefde 2009. Recent verscheen Verslaafd aan denken. Daarin zet Geurtz uiteen dat we vaak proberen onze pijnlijke emoties op te lossen met denken maar dat die emoties daardoor juist beknellend aanvoelen. Dat levert een vicieuze cirkel van lijden op die de boeddhisten Samsara noemen. Jan Geurtz geeft meditatiecursussen en workshops op basis van zijn boeken. Het boeddhisme is zijn belangrijkste inspiratiebron. Ter kennismaking mag u nu gratis onze artikelen lezen. Schandaal Duits leger breidt uit.
Verslaafd aan Liefde.
Hieronder staat een link naar een viertal videos van Jan Geurts. Hij heeft verschillende boeken geschreven over o.a. verslaving en zijn laatste boek Verslaafd aan Liefde is dan ook wel een grappig titel vind ik. Zijn manier van vertellen en uitleggen is heel prettig en ik raad je aan om de moeite te nemen om het te zien. Voor mensen die een relatie ik zou zeggen kijk snel en leer hoe je nog liefdevoller met elkaar kunt leven! 0 reacties op Verslaafd aan Liefde.
Boeken Jan Geurtz Verslaafd aan Liefde Tantra-YoY.
ENG Online Tantra Courses. Longhis doeken shaws en dresses. Boeken Jan Geurtz Verslaafd aan Liefde. Samenvatting Verslaafd aan liefde. Onderstaan een samenvatting van het boek Verslaafd aan liefde van Jan Geurtz. Een heel mooi boek dat het verdiend om helemaal gelezen te worden. Ik heb al lezend verschillende moment van herkenning gehad. Oefffff dat was schrikken. Maar vooral ook erg leerzaam. De kern van het boek is m.i. de stelling dat achter onze zoektocht naar liefde en erkenning een fundamentele zelfafwijzingschuil gaat. Die proberen we te compenseren door waardering van anderen en vooral door een succesvolle liefdesrelatie. Maar dat werkt averechts.

Contacteer ons