Meer resultaten voor verslaafd aan liefde

 
verslaafd aan liefde
 
dwarsligger Verslaafd aan liefde Jan Geurtz.
Op de hoogte blijven van het allerlaatste dwarsliggernieuws en de leukste acties? Abonneer je dan op onze driewekelijkse nieuwsbrief. Reserveer nu alvast een exemplaar van Verslaafd aan liefde. In Verslaafd aan liefde toont Jan Geurtz dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelf-afwijzing. Die proberen we te compenseren door waardering van anderen en vooral door een succesvolle liefdesrelatie. Maar dat werkt averechts het versterkt juist die fundamentele onzekerheid en afhankelijkheid. Zo ontstaat er een verslaving aan liefde en erkenning en aan de veiligheid van een relatie.
Verslaafd aan liefde / Jan Geurtz.
Koffietijd Verslaafd aan liefde.
Pitabroodjes met witvis en baba ganoush. Mooi dik is niet lelijk. Koffietijd Sterrenspel Felien Bergman.
We zijn allemaal verslaafd aan liefde Bedrock. bedrock_logo_zwart copy 2.
We zoeken allemaal iemand met wie we samen oud kunnen worden. Een romantische gedachte maar stiekem gaat het vooral om het tevredenstellen van ons eigen ego. Jan Geurtz schrijver van het boek Verslaafd aan liefde legt uit waarom we ultieme liefde niet gaan vinden in een veilige relatie. Vanuit spiritueel standpunt zijn we allemaal verslaafd aan liefde vertelt Jan Geurtz aan de telefoon. We hebben allemaal een identiteit aangeleerd in onze jeugd. Die identiteit begint met de aanname dat je niet goed bent zoals je bent. Dat je je best moet doen om goed genoeg te worden. We hebben daarom allemaal de behoefte aan liefde en erkenning van anderen. Of het nou je partner is je collegas vrienden of iemand in de supermarkt.
Lees Verslaafd aan liefde voor geluk in je liefdesleven.
Zoeken naar Zoeken Close. Home inzicht bewustzijn Lees Verslaafd aan liefde voor geluk in je. inzicht bewustzijn / liefde relaties. Lees Verslaafd aan liefde voor geluk in je liefdesleven. 5 september 2014 25 februari 2016 Noortje van Deursen Leave a comment. Dit boek gaat over een misvatting die zo groot is zo allesomvattend zo volledig ons leven bepalend dat ik gewoon niet goed weet waar te beginnen. In Verslaafd aan liefde ontmaskert Jan Geurtz onze identiteit zodat wij ons ware gezicht kunnen en durven laten zien.
Verslaafd aan liefde Jan Geurtz 9789026322297 Boek eci.nl.
Hiermee stel je je wachtwoord opnieuw in. De herstel link is verstuurd naar je inbox. In Verslaafd aan liefde laat Jan Geurtz op heldere wijze zien dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelfafwijzing. Die proberen we te compenseren met onze zoektocht naar waardering van anderen. Maar dat werkt averechts het maakt ons juist onzekerder en dus steeds afhankelijker. Zo ontstaat er een verslaving aan liefde erkenning en de veiligheid van een relatie. De meeste liefdesrelaties lopen daardoor na een tijdje op de klippen of misschien nog erger verzanden in een gezapig samenzijn zonder veel ruimte voor groeien geluk.
Ben jij verslaafd aan liefde? Zes belangrijke lessen Mynd.nu.
Ze zijn voornamelijk gericht op het verkrijgen hiervan zelfs ten koste van andere activiteiten. Alcohol drugs gokken seks allemaal dingen waar je verslaafd aan kunt raken. Maar aan erkenning en liefde ook. Het is alleen niet zo overduidelijk. Als jij elke dag een liter wodka naar binnen giet of je maandsalaris wegpokert dan is het vrij duidelijk dat je een probleem hebt. Maar hoe ver ga jij eigenlijk in het krijgen van bevestiging van de mensen om je heen? Aan het behouden van je relatie? Veel van ons hebben behoorlijk gekke dingen gedaan in een poging een partner te behouden of om erkenning te krijgen van iemand anders.
Ik sloeg om me heen. Niet uit agressie maar uit paniek TROUW.
Een eendaagse training gebaseerd op het boek wordt aangeboden door het Instituut voor Dagelijkse Afhankelijkheden IDA. Na De opluchting volgden De verslaving voorbij 1999 Het einde van de opvoeding 2004 en Verslaafd aan liefde 2009. Recent verscheen Verslaafd aan denken. Daarin zet Geurtz uiteen dat we vaak proberen onze pijnlijke emoties op te lossen met denken maar dat die emoties daardoor juist beknellend aanvoelen. Dat levert een vicieuze cirkel van lijden op die de boeddhisten Samsara noemen. Jan Geurtz geeft meditatiecursussen en workshops op basis van zijn boeken. Het boeddhisme is zijn belangrijkste inspiratiebron. Ter kennismaking mag u nu gratis onze artikelen lezen. Schandaal Duits leger breidt uit.
Zeven lessen die Jan Geurtz ons over de liefde leert Happinez.
Het is waar we van gemaakt zijn en kan even prachtig als verscheurend zijn. Jan Geurtz die in september op het Happinez festival staat schreef het boek Verslaafd aan liefde dit zijn zeven lessen die je daaruit kunt leren. Les 1 ego heeft een functie. Het ego heeft een functie en is noodzakelijk om in deze wereld te kunnen leven. Het hebben van een ego is niet een fout die voorkomen had moeten worden maar een fase in onze bewustzijnsgroei. Egoloosheid is volgens hem dan ook een misleidende term eerst moet je een ego ontwikkelen en dan kun je het pas gaan ontstijgen. Aanvankelijk is het juist het ego dat ervoor zorgt dat we onszelf aanpakken en groeien.
Vind Verslaafd aan liefde op Marktplaats.nl.
Elke ochtend loopt de. Verslaafd aan liefde Jan Geurtz. Verslaafd aan liefde jan geurtz in verslaafd aan liefde toont jan geurtz dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelf-afwijzing. Die proberen we te compenseren door waardering van anderen en vooral door een succesvolle liefdesrelatie. Maar dat werkt averechts. Gelezen Ophalen of Verzenden. Verslaafd aan liefde 9789026333392. Isbn 9789026333392 in de spirituele bestseller verslaafd aan liefde laat jan geurtz zien dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelfafwijzing.
Verslaafd aan liefde Jan Geurtz.
Reserveer dit boek bij. de weg naar zelfacceptatie en geluk in relaties. In Verslaafd aan liefde laat Jan Geurtz op heldere wijze zien dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelfafwijzing. Die proberen we te compenseren met onze zoektocht naar waardering van anderen. Maar dat werkt averechts het maakt ons juist onzekerder en dus steeds afhankelijker. Zo ontstaat er een verslaving aan liefde erkenning en de veiligheid van een relatie.

Contacteer ons