Op zoek naar mindfulness nieuwegein?

 
mindfulness nieuwegein
 
Excellent Coaching.
Training mindfulness in Nederland e. Het is tijd om het op een andere manier te doen. Mindfulness leert je bewuster te leven, in het hier en nu. Na een training in mindfulness sta je sterker in je schoenen en maak je meer overwogen keuzes.
Mindfulness voor jongeren.
Mindfulness is niet zweverig, maar juist concreet en actief! In iedere les bespreken we hoe je het geleerde thuis of op school toe kan passen. Trainers: Irma Hoogenboom en Rolanda van Andel, beiden NVO Orthopedagoog-Generalist en Kinder en Jeugdpsycholoog NIP. Waar: Buurt en zorgplein Zuid, Ratelaar 38, begane grond. het gebouw tussen de AH en de tramhalte. Wanneer: Maandag 17.30-19.00 uur inloop vanaf 17.20 uur. Kosten: 19500, in sommige situaties is vergoeding vanuit de Jeugdhulp/gemeente mogelijk. Inbegrepen: Intakegesprek en materialen. Data eerstvolgende training. De eerstvolgende mindfulnesstraining start in mei in Culemborg Praktijk Leerkracht aan de Lek. De eerstvolgende training in Nieuwegein start in het najaar 2017.
Alumni MBSR/MBCT. Alumni MBSR/MBCT.
Aanbod/specialisatie: Mindfulness MBSR / Mindfulness bij examenstress / Mindfulness Werk. Beroep: psycholoog, mindfulnesstrainer, yogadocent. Praktijk/ bedrijfsnaam: Kuiken Praktijk. E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Aanbod/specialisatie: Mindfulness MSBR, Mindfulness Ouders, Mindfulness Werk.
Welkom van Burken Psychosomatische Fysiotherapie Nieuwegein.
Locatie: Middelhoeve 3438 MG Nieuwegein. De vervolgtraining is alleen toegankelijk voor deelnemers die de basistraining hebben gevolgd. Meer informatie vind je op de website van dansjevrijvanpijn.nl. Mindfulness training in Nieuwegein. In september 2018 start op de praktijk een nieuwe mindfulness training.
Themabijeenkomst Mindfulness voor sportcoaches Nieuwegein NLcoach.
Dit event is voorbij. Themabijeenkomst Mindfulness voor sportcoaches Nieuwegein. 10 november, 2016 1830: 2100.: Op donderdagavond 10 november 2016 18.30 21.00 uur organiseert NLcoach de themabijeenkomst Mindfulness voor sportcoaches in Nieuwegein. Deze themabijeenkomst gaat over de toepassing van mindfulness in sport.
Cursus Mindfulness Nieuwegein Veens.
ma-vr 0800-1700, daarna voor spoed. Home / Cursus Mindfulness Nieuwegein Cursus Mindfulness Nieuwegein. Bent u op zoek naar een Cursus Mindfulness in Nieuwegein? Hieronder ziet u de eerstvolgende data in Nieuwegein. Er zijn momenteel geen data beschikbaar voor de Cursus Mindfulness in Nieuwegein.
PsychFysio verzorgt mindfulness training in Nieuwegein PsychFysio opleidingen. Email. Facebook. Linkedin. Twitter.
PsychFysio verzorgt onder de naam ACT-Mindful in Nieuwegein de deelnemerscursus Mindfulness. De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen van 2 uur. Het programma betreft een intensieve training in mindfulness vaardigheden. De cursus is gebaseerd op de protocollen van Mindfulness Based Cognitive Therapy MBCT: Williams e.a.
Meditatie mindfulness Yoga Studio Nieuwegein.
Prenatal yoga in English. Snel weer fit yoga postnatale yoga. Privé babymassage cursus bij je thuis. Meditatie mindfulness doorgaande groep. Meditatie Mindfulness introductie workshop. Cursus mindful met stress omgaan. Mindfulness voor kinderen. Yoga Studio Nieuwegein. Wiersedreef 28, 3433 ZX Nieuwegein.
Cursus Mindfulness Nieuwegein Vitras.
0900 82 123 82. ma-vr 0800-1700, daarna voor spoed. Home / Cursus Mindfulness Nieuwegein Cursus Mindfulness Nieuwegein. Bent u op zoek naar een Cursus Mindfulness in Nieuwegein? Hieronder ziet u de eerstvolgende data in Nieuwegein. Zadelstede 6, 3431 JZ, Nieuwegein.
Mindfulness in IJsselstein vlakbij Nieuwegein en Utrecht.
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mindfulness samenhangt met persoonlijk welbevinden en dat mindfulness te leren is. Je kunt mij altijd bellen of mailen voor een afspraak of voor meer informatie over mindfulness. Bel voor een afspraak of mail naar Psycholoog IJsselstein, in de buurt van Nieuwegein.
Mindfulness Gezondheidscentrum De Schans Nieuwegein.
Wij bieden deze training zowel in-company aan op uw locatie of op onze locatie te Nieuwegein. Bij interesse kunt u contact opnemen voor een offerte. Meld u hier aan voor de training Mindfulness in een groep. 030 60 63 111 optie 3.

Contacteer ons