Meer resultaten voor mindfulness retreat

 
mindfulness retreat
 
hiking-yoga retreat Ibiza Power Spot.
Search Search Main menu. Skip to primary content. Skip to secondary content. Hiking Yoga Autumn Retreat Ibiza. October 3rd 9th // 2016. Kom aan het einde van de zomer 2016 naar Ibiza. Een heerlijke periode op het eiland voor een Hiking Yoga retreat van Ibiza Powerspot. Gematigde temperaturen maar nog wel lekker warm iedereen is ontspannen en de locals keren terug naar het eiland. De vijgenbomen en amandelbomen hangen vol met vruchten en noten. Je slaapt in een verbouwd klooster en de yoga is in de ochtend tegenover de 3e magnetische plek op aarde Es Vedra.
Bijzonder overnachten Valencia Mindfulness Retreat We Are Travellers.
Bijzonder overnachten Scandinavisch designwalhalla Comwell in Aarhus. 7 wintervakanties die je zeker een keer wilt maken! Ontdek het andere Italië 7 Dingen die je nog niet wist over Zuid-Tirol! Bijzonder overnachten Valencia Mindfulness Retreat. Tijdens ons weekendje weg naar Valencia sliepen we op een wel heel bijzondere plek namelijk bij de mannen van het Valencia Mindfulness Retreat. Een tijdje terug hadden ze ons al uitgenodigd maar pas nu hadden we tijd om een keer langs te komen. Nu denk je bij het horen van het woord Retreat misschien meteen aan een modern ingerichte spa maar niets is minder waar. Deze Bed Breakfast heeft eerder iets weg van het huis van een paar goede vrienden.
Yoga mindfulness tai chi massage ea vakantie en weekend retreats.
De mooiste retraites met de beste docenten met oa. yoga mindfulness tai chi massage dans wellness in Zeeland / West-Europa. Betaalbare comfort in de natuu.
Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat in Valencia Spain BB Rental.
Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat. Plaza conde de carlet 1 Valencia 46003 Spain Show map. EUR 50 EUR 100. Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat offers comfortable rooms in the historical city center of Valencia Spain.
Valencia Mindfulness Retreat Valencia Spanje foto's en reviews TripAdvisor.
Dingen om te doen. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Alleen hotels met bevestigde beschikbaarheid weergeven. We kunnen geen prijzen vinden voor deze accommodatie. 1 van 70 BBs/pensions in Valencia.
4-daags yoga en mindfulness retreat Italië.
4-daags Yoga en Mindfulness retreat in het Italiaanse Toscane. maandag 19 t/m vrijdag 23 juni 2017. Reeds 4 mensen hebben zich definitief aangemeld. In dit retreat is de magische driehoek aanwezig van yoga mindfulness en meditatie waardoor deze dagen in het teken staan van ontmoeting. Ontmoeten van de persoonlijke relatie tussen lichaam ziel en geest. Ontmoeten van het innerlijk in al zijn rijkdom. Ontmoeten van de buitenwereld de Toscaanse plek de mensen en activiteiten om je heen. Maar vooral het Ont-moeten waardoor genieten ontspannen en mindful bezig zijn meer vrijheid krijgen.
Valencia Mindfulness Retreat een stukje hemel middenin Valencia Reisgenie.
Geplaatst op 2 april 2017. Valencia een heerlijke stad vol leven gezelligheid en lekker eten. Een stad waar ik tegelijkertijd tot rust ben gekomen én een stad die bruiste van de energie. Dit eerste dankte ik helemaal aan Valencia Mindfulness Retreat een prachtige Bed Breakfast in het hart van deze Spaanse stad. Ik sliep hier drie nachten en had er zo dubbel zo lang kunnen blijven. Wat zeg ik ik had er zo in kunnen trekken! Kijk maar eens mee naar dit kleine stukje hemel in Valencia.
Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat vakantieboekenbijnederlanders.nl.
Accommodaties op de kaart. Vermeld uw accommodatie gratis! Startpagina Accommodaties Spanje Valencia Valencia Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat. Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat. Aantal personen 1 2 3 4. Verzorging Logies Logies ontbijt. Ligging Zee / strand in de buurt. Straat huisnummer Calle conde de Carlet 1. Website Klik hier voor de website. BELEEF COMFORT EN STIJL IN UW BED AND BREAKFAST Valencia Mindfulness Retreat Bed and Breakfast biedt uiterst comfortabele B B kamers in een gerestaureerd Victoriaans herenhuis middenin het historische centrum van de stad Valencia.
Valencia mindfulness retreat een aanrader.
Valencia Mindfulness retreat een aanrader. Tijdens onze roadtrip zijn Jane en ik helemaal naar Valencia gereden! En het was zeker de moeite waard. Valencia is prachtig en we zaten in een heel fijn BB. Het concept van Valencia Mindfulness retreat. We waren erg gecharmeerd van de eigenaren Dany Thijs en vandaar dat we het leuk vonden om deze BB met jullie te delen. Ideaal voor als je er een paar dagen samen of alleen tussenuit wil fijn wil chillen lekker wil eten en van Valencia wil genieten.
Alternatieve vakanties 4-daags yoga en mindfulness retreat in Toscane.
Omschrijving Toscaans retreat 2017 Cfcc
Mindfulness Ibiza.
Cindy Ritmeester Privé Retreat Ibiza laat alle stress los en ga opladen weer naar huis. Speciaal voor klanten van HuisHurenIbiza biedt expert mindfulness coach Cindy Ritmeester een 3-daagse Privé Retreat op Ibiza zodat je tijdens je vakantie de stress en beslommeringen van je dagelijks leven los laat helemaal ontspant en opgeladen weer naar huis gaat! Tijdens je 3-daagse Privé Retreat in een van de mooie villas van HuisHurenIbiza is Cindy elke ochtend beschikbaar als jouw privé mindfulness coach. Cindy geeft je praktische tips hoe je tijdens je vakantie op Ibiza je drukke agenda los laat en echt ontspant. Ook begeleidt ze je in krachtige mindfulness oefeningen. Rustgevende lichaam en ademhalingsoefeningen.

Contacteer ons