Resultaten voor provocatief coachen

 
provocatief coachen
 
Opleiding Provocatief Coachen Groepsmaatschappelijkwerk.nl.
Adélka heeft naast het volgen van de opleiding provocatief coachen in Nederland, ook trainingen gevolgd bij Noni Hofner eigenaresse van het Duitse instituut voor provokatieve therapie en Nick Kemp oprichter van het association for provocative therapy in Engeland. Adélka Vendl geeft al meer dan 10 jaar trainingen aan trainers coaches.
Opleiding Wijnberg Wijnberg Psychologen.
Home Provocatieve psychologie Activiteiten Opleiding Provocatief Coachen. Opleiding Provocatief Coachen. Met Jaap Hollander, Jeffrey Wijnberg, Anneke Meijer, Phil Jeremiah, Jeroen Stek. Elk jaar verzorgt het IEP Instituut voor Eclectische Psychologie in Nijmegen de opleiding Provocatief Coachen/Therapie. De opleiding is sinds kort van één jaar uitgebreid tot twee jaar.
Training Provocatief coachen HAN.nl.
Training Provocatief coachen. Wilt u clinten of studenten aanzetten tot meer zelfsturing en vaste patronen leren doorbreken vanuit warmte, uitdaging en humor? Volg dan de basistraining Provocatief coachen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Provocatief coachen is een nieuwe, humoristische en bevrijdende manier van coachen en begeleiden.
Provocatief Bewezen effect.
Je zou provocatief coachen net zo goed OMA-coaching kunnen noemen: Oplossingsgericht, Motiverend, ACT-based coachen. Ik heb namelijk ontdekt dat er allerlei interessante parallellen zijn tussen provocatief coachen en de andere methoden waar wij training in geven. Ook provocatief coachend kun je de werkzame elementen van de genoemde coachmethoden inzetten.
Training Provocatief Coachen Boertien Vergouwen Overduin.
Vraag nu mijn brochure aan. Wat is provocatief trainen en coachen? Een beetje prikkelen, een beetje plagen, overdrijven, je bewust van den domme houden, samen over een soms lastige situatie lachen en zo ruimte scheppen voor relativering of een andere benadering.
Provocatief coachen van een leraar Leraar24.
Provocatief coachen van een leraar. Redactie Leraar24 Gepubliceerd op 07 februari 2011. iframe width440" height270" frameborder0" allowscreen. De provocatieve coach, die graag de rol van hofnar op zich neemt, geeft tijdens een coachingsgesprek geen pasklare oplosingen. De coach probeert een leraar juist in verwarring te brengen, chaos te creëeren, en te prikkelen.
Provocatief coachen.
Van provocatieve therapie naar provocatief coachen is een kleine stap. Als je de methode van provocatief coachen wilt leren, is het boek lachen met lef van Anneke Dekkers en Karin de Galan een uistekende intro. Provocatief coachen is een methode die de klant met warmte en humor uitdaagt om te gaan staan voor wat hij echt wil en in beweging te komen.
Provocatief coachen Scriptum.
Psychologen Jaap Hollander en Jeffrey Wijnberg zetten alle gangbare psychologische tradities op de kop met hun provocatieve stijl van coachen. Met een gefundeerde theorie, praktische toepassingen en concrete oefeningen reiken zij de hulpverlener een vernieuwende aanpak aan. De provocatieve stijl is een manier van communicatie die humor en uitdaging combineert met speelsheid, confrontatie en goed contact.
Provocatief coachen met humor en zelfspot VVN Academie.
En dat is echt iets anders dan alleen provoceren. De basis van provocatief coachen is, net als bij motiverende gespreksvoering, de respectvolle houding van jou als hulpverlener: in contact en met compassie, vanuit vertrouwen in de ander, met humor en met gebruik van ieders vermogen tot zelfspot.
Provocatief coachen basis.
Enkele basisvaardigheden van Provocatief coachen zelf kunnen toepassen en daarmee nog effectiever zijn in uw werk en de resultaten die u behaalt. Bewust kunnen kiezen tussen traditionele of provocatieve interventies. Verlagen van stress. Na het volgen van de introductietraining krijgt u 25% korting bij inschrijving voor de training Provocatief Coachen.
maandartikel.
De Provocatieve coach: en nu maar hopen dat ze gaan klagen. Door Anneke Dekkers. Anneke Dekkers is provocatief coach, trainer en ontdekker. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops provocatief coachen. Maar ze is altijd in voor meer. Dus vraag haar gerust.

Contacteer ons