Op zoek naar provocatief coachen?

 
provocatief coachen
 
Training Provocatief Coachen NCOI Opleidingen en Trainingen.
035 6 400 411. bouwend provoceren als coach. Vakgebied Psychologie en Coaching. Bel ons 035 6400 411. Download brochure Direct inschrijven. Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies? Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken. Vraag een opleidingsadvies aan. Gegevens voor een persoonlijk opleidingsadvies. Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u goed kunnen adviseren.
Provocatief coachen is een uitdagende liefdevolle en onorthodoxe manier van coachen.
Provocatieve coaching is een uitdagende liefdevolle en onorthodoxe manier van coachen. Het woord provocatie wekt bij sommige mensen direct weerstand op. En dat is ook de bedoeling van provocatief coachen. Door de cliënt uit te dagen probeert de provocatieve coach protest op te wekken bij de cliënt. Frank Farrelly de grondlegger van de provocatieve therapie wilde niet voor niets zijn manier van werken aanvankelijk protesttherapie noemen. Vanuit protest ontstaat beweging kracht creativiteit en autonomie. Hierdoor gaan mensen zelf hun problemen oplossen. En als coaches streven we er immers naar de cliënt te faciliteren in het vergroten van zijn zelflerende en zelfreddende vermogen. De provocatieve coach doet er dus alles aan om protest en daarmee de creatieve energie van de cliënt op te wekken.
Vendl provocatief coachen Vendl provocatief coachen.
Provocatief coachen hoge energie persoonlijk en met veel humor. Provocatieve psychologie Meesterschap in coaching! Provocatief coachen direct in actie en duurzaam resultaat. Goed zijn én goed doen. ondernemen met een hart. Dag van de Coach. Dag van de coach. Adélka Vendl spreekt hier over De verplichting om te floreren. Vendl biedt meesterschap in provocatief coachen. Vendl's tweede natuur is om uitdagende vragen te stellen.
Provocatief coachen basis.
De training is verfrissend anders en doordrenkt met humor. Waarschuwing vooraf het kan zijn dat u na deze training het leven iets minder serieus neemt! Je gaat in twee dagdelen kennismaken met een compleet andere manier van coachen en begeleiden. Je zult leren humor en verwarring in te zetten om leerlingen studenten of collega's te bereiken. Echt u zelf zijn en aan overtuigingskracht en authenticiteit winnen. Enkele basisvaardigheden van Provocatief coachen zelf kunnen toepassen en daarmee nog effectiever zijn in uw werk en de resultaten die u behaalt. Bewust kunnen kiezen tussen traditionele of provocatieve interventies.
Provocatief coachen.
Dan is dit boek echt wat voor jou. Ontdek de kracht van provocatief coachen een speelse aanpak waarmee je het beste uit je klant haalt. Provocatief coachen is een methode waarmee je de klant met humor en warmte uitdaagt. Het is heel anders dan de traditionele coachingsaanpak. Niks goed luisteren doorvragen en samenvatten maar direct ingaan op wat iemand zegt op een onverwachte manier. Je verrast en verwart overdrijft het probleem en komt met absurde oplossingen. En dat is nog effectief ook. Door je vrolijke provocaties reageert je klant oprecht. Jullie komen samen sneller tot de kern van het probleem. Het resultaat is dat je klant meer daadkracht toont en realistischer naar zichzelf kijkt.
maandartikel.
Anneke Dekkers is provocatief coach trainer en ontdekker. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops provocatief coachen. Maar ze is altijd in voor meer. Dus vraag haar gerust. Kijk voor de provocatieve opleidingen en workshops op de site www.lachenmetlef.nl. Provocatieve gespreksvoering is een nieuwe vrolijke en bevrijdende manier om te communiceren. Humor warmte en uitdaging vormen de basishouding. Je zegt wat je denkt maar doet daar een flinke schep er bovenop. Je ontregelt en doorbreekt vaste patronen. En het mooie is dat het werkt. Mensen worden assertiever krijgen meer zelfvertrouwen durven meer en hebben een realistischer kijk op zichzelf en de omgeving. Clinten die ja-maren en niet willen. Clinten in beweging krijgen is soms een eitje maar meestal niet.
Module provocatief coachen.
Als je moeite hebt de belemmerende overtuigingen en het negatieve zelfbeeld van je cliënt om te buigen naar positieve inzichten? Kortom als jij hard aan het werk bent en jouw cliënt achterover zit? Wat is Provocatief coachen? Provocatief coachen is een onconventionele begeleidingstechniek waarmee de coach of therapeut de cliënt vanuit verbinding en met veel humor op soms absurdistische wijze uitdaagt. Hierdoor worden in korte tijd de knellende patronen doorbroken en de eigen kracht en zelfredzaamheid van de cliënt versterkt. Misschien is Provocatief coachen een nieuw begrip voor jou of mogelijk heb je al gesnuffeld aan provocatief coachen en merk je dat het virus je te pakken heeft. Je ziet de mogelijkheden en de vrijheden en je wilt er méér van.
Provocatief coachen Boek Anneke Dekkers 9789462720466 online bestellen Thema.nl.
Provocatief coachen door Anneke Dekkers over communicatie. ISBN 9789462720466. Thema.nl voor boeken die werken!
Provocatief coachen.
U bevindt zich hier Home NLP NLP Provocatief coachen. Gebruikersnaam Wachtwoord Onthoud gegevens Aanmelden Gebruikersnaam/wachtwoord verloren? Open beleidsaanpakken Van Buiten naar Binnen een continuing story. Europa in de storm lessen en uitdagingen. Workshop Ondernemen je talenten in producten omzetten. Hoe je als CEO beter géén voorbeeld kunt stellen. Geschreven door Max Herold. Artikel geschreven met dank aan toegestuurde informatie van Anneke Dekkers.
Provocatief coachen van een leraar Leraar24.
Redactie Leraar24 Gepubliceerd op 07 februari 2011. iframe width440 height270 frameborder0 allowscreen. De provocatieve coach die graag de rol van hofnar op zich neemt geeft tijdens een coachingsgesprek geen pasklare oplosingen. De coach probeert een leraar juist in verwarring te brengen chaos te creëeren en te prikkelen. In deze casus zien we hoe een provocatief gesprek in zijn werk kan gaan. Een onmachtige leraar die moeite heeft de klas komt bij de coach met de vraag hoe het verder moet. Deze vrouw ontkent alle eigen kracht en stelt zich zeer afhankelijk op. Ze zit vol verkeerde beelden over leerlingen en verwacht dat de coach haar allerlei kant en klare oplossingen aanbiedt.
Provocatieve therapie en coaching door de sparrende coach.
Provocatieve therapie/coaching is een nieuwe frisse en onorthodoxe manier van coachen. De therapeut plaagt en kietelt en heeft daar zichtbaar plezier in. Hij zegt wat hij denkt. Een provocatieve therapeut is een geweldige sparringspartner en weet je als geen ander op ludieke wijze weer in beweging te brengen. Tijdens een provocatief gesprek zul je je waarschijnlijk wel eens afvragen waar de coach mee bezig is. Bedenk dan dat hoe vreemd de methode ook mag lijken de therapeut altijd aan jouw kant staat en je verbaasd zult zijn over de snelle en grote veranderingen. Een provocatieve coach werkt met het volgende gereedschap.

Contacteer ons